![]() |
|
(Yardım)Peugeot 206 HDİ Arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
tmacoray1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tmacoray1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 22:01 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
bana enjektör gibi geldi turbo olsa ses yapar ama daha tecrübeli arkadaşlar umarım yanıtlar
|
||||||
![]() |
||||||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
önce kendinizi biraz tanıtırsanız iyi olur. Foruma hoşgeldiniz. yardımcı olacak arakadaşlar çıkacaktır.
|
||||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||||
![]() |
||||||
erk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|||||
zzzzıttt diye tabir ettiğiniz sesi dinlemeden birşey söylemek imkansız Ancak turbo arızası gibi Kullanım sitiliniz nasıldı Turbo kullanım tekniğine sadıkmıydınız Yani ilk başlama ve stop öncesi motoru rölantide bekleme-dinlendirme kuralı. Bu ses genelde turbonun pervane mil ve yataklarının aşınması-arızası sonucu oluşur. Ve bu da turbo revizyonunu gerektirir. Yaşadığınız yer neresi bilemiyorum ama konusunda gerçekten uzman turbo ustaları, kurumsallaşmış ölçüde yetkili servisler yada isim yapmış profesyonel özel servislerde kontrol ettirmenizi tavsiye ederim |
||||||
![]() |
||||||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
|||||
geçmiş olsun hangi ildesiniz şuan
|
||||||
![]() |
||||||
tmacoray1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tmacoray1
|||||
merhaba tekrardan ben Adana'dayım ismim koray,,öğrenci olduğumdan dolayı servise gitmek istemedim fiyat fazlalığından dolayı bende 3 tane tamirciye gösterdim..kullanımda dediğiniz gibi bekleme süresine çok sadıktım ayrıca arabayı hiçbir zaman zorlamadım en fazla 3000devire çıkmışımdır o da otobanda 5.vitesde..ilk usta ilk bakınca turbo dedi ama kullanınca ve kontrol edince manifolt temizlersek geçer dedi,,diğeri katalizör hava almıyor gibi bişey söyledi o yüzden siyah duman atıyor dedi en son gün özel servise götürmeye karar verdim,sitenizi çok önerdiler bende yardımınızı rica etmek istedim..Bu arada turbo ustasıda turbodan olmadığını söyledi.
|
||||||
![]() |
||||||
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
|||||
aracınızın hava dözeri arızalı zzzt seside ordan geliyor dözer turbo çıkışındadır içinde kelebek vardır elektriklidir bazen kapalı konumda sıkışır bu sırada araç gaz yemez ve eksozdan siyah duman atmaya başlar bazen kendi kendine düzelir. tek çözüm değişim.
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tmacoray1
|||||
merhaba tekrar,,aracı bugün bilgisayara bağladık ve hava debi motoru arızalı hatası verdi ve o kısımda filtre gibi bişey var onu spreyle temizledşkten sonra duman kesildi fakat hala 2200devirde bi sıkıntı var gazı kesip geri veriyor yarın tekrar gidip enjektör,filtre ve yağ değişimlerini yaptıracağım başka herhangi bir önerisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum,yardımlarınız için teşekkürler tekrar.
|
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |