![]() |
|
araclarımızın iç temizliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
woswosist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı woswosist
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 17:43 |
arkadaşlar araclarımızın tavan döşemesini temizlemek isteyenlere uzmanından öneri şimdi gerekli mazemeler ......leğen - sunger - havlu - iki bardak ılık su - domestos leke cıkartıcı bir kapak renkliler için olandan
şimdi legene 2 bardak suyu dökün 1 kapak domestosu da koyun ve sungerle karıştırarak nerdegse butun suyu köpürtün ilac hazır
süngerle köpügü azar azar alın ve tavana bir köşeden başlayarak her seferinde yalasık bir karış yere uygulayın ( sungeri bastırarak silin ) 3 sungerden sonra havlu ile silin ve devam edin sonucu begenmezseniz beni aramayın
![]() |
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) bilgi için teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
teşekkürler
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
+1 =) bende buna yakın bir uygulama yapmıstım ama döşeme ilacıyla yaptım grileşen tavanım bembeyaz eskısı gibi oldu :)
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
haritator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2010 Konum: MÜHENDİS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haritator
![]() ![]() ![]() ![]() |
tavan sanki rutubet almışcasına benek benek
her 307 de gördüm bu olayı Araçta sigara içilmemiş dahi olsa var bu lekeler
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Ben yıllardır aynı uygulamayı Amway ürünü olan LOC ile temizliyorum... Bitkisel olduğu için döşemeye ve tavana yer döşemesine zararıda yok... Kirli suyu hatta saksıya çiçeklere dökebiliyorsun... Evli olanlar belki eşiniz kulllanıyordur... Bilgi paylaşımı için teşekkürler... |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
teşekkürler
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arakadaşlar ben size daha kolay nbir yol söyleyeyim benim aracın tavanı beyaz ee sigarada içiyorum geçen hafta hepsiburadadadan sonax araç temizleme köpüğü aldım sonuç
bembeyaz ve sanki 2011 model bir araç tavanı
sadece sık ve sil fiyatta çok uygun ve şuanda 4.yü sipariş ettim koltukalr da pırıl pırıl oldu nazar değmesin 1 tanesi sadece tavan ve 1 koltuğa yeter tavana sıkmayın yanlız temiz microfiber beze sıkıp silin çıkan kiri görürsünüz zaten linkide vereyimde
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Würth bir ürünü vardı köpük... Köpüğü döşemeye sıkıp bekliyorsun... Kiri yüzeye çıkarıyor... Siliyorsun...
Arkadaşın dediği gibi köpüklerde çok işe yarıyor...
|
|
![]() |
|
frk_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
Amway ürünü olan LOC yada türevi iyi temizlik kimyasalını resimde gördüğünüz havalı boya tabancasına yeteri kadar ( göz kararı :D) ekleyip üzerini su ile tamamlıyoruz. Tabancayı iyice çalkalıyoruz kimyasalın karışması için. Sonra tabancayı 6 barlık hava tesisatımıza hortumla takıp arabanın tavanına sanki boya yapar gibi düzenli şekilde sıkıyoruz. Tavan kirine göre bir kaç gün arka arkaya tekrarlayabilirsiniz.
SONUÇ: SIFIRDAN DAHA TEMİZ BİR TAVAN DÖŞEMENİZ OLUYOR. GÜLE GÜLE KULLANIN :D :D :D Düzenleyen frk_206 - 04 Kasım 2010 Saat 19:43 |
|
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Bende birşeyler eklemek istiyorum halı yıkama makinası olanlar için o da güzel temizliyo 1 kapak domestos ekleyin suyune ve kurulayıp suyu çekin kar beyazlığını yakalayın :))
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
Torpido temizliği için ne önerirsiniz arkadaşlar malum xt lerde bej rengi torpido çabuk kirleniyor
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
öncelikle aracını yıkattıgın yerden leke cıkartıcı iste boş camsilin icine koydur illaki biri verir 5 tl cıvarı. yada sonax marka arac ici temizleme ürününden al 2. el büyüklüğünde plastik fırcalardan al kirli bölgeye sık fırca ile fazla bastırmadan fırcala sil kısaca böyle
|
|
![]() |
|
mettow ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1979 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
herkes içindeki Ayşe Teyzeyi çıkarmış :D
|
|
Metin
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arkadaslar bende bu tavandakı leke gıbı seylere taktım ama tam anlamıyla basarılı olamadım daha etkılı yada daha degısık bır uygulama varmı detaylı temızlıkmı yaptıralım buharlı temızleme var ıyı dıyorlar yaptıran varmı
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
![]() bunlar kullandığım malzemeler(sünger, bez leğen ve leke çöz diye kir çöz ün bir ürünü)iki tane leğen(biri bezleri yıkamak biri de durulama suyu için)kullanmak daha iyi olurdu bence çünki tavandan çok kir çıktı
Uploaded with ImageShack.us
leke çöz'ü sünger üzerine 8-9 sefer sıkıp döşemenin üstüne bastırdığımızda böyle bir şekil çıkıyor.yalnız ilk başlarda sünger doyana kadar biraz fazla sıkmak gerekiyor
bu köpükler 5-10 dakika(köpük emilsin diye) bekledikten sonra süngerle iyice ovaladım.sonra ise sıcak nemli bir bez ile ilacı bir kaç defa duruladım
fotonun üst kısmı bezle durulanmış kısmı, alt sağ-sol kısım ise köpük emmiş silnmeye hazır kısmı, alt orta ise hiç bir işlem yapılmamış kısmı
bunlarda bitmiş hali(makinenin flaşı yetersiz kalmış gerçi)
temizlenmiş temizlenmemiş kısımları ayırt etmeniz için arka lambanın orayı sonraya bıraktım
not:hava soğuk olması nedeniyle kuruması geç olabilir fazla ıslak bırakmayın.ben camları aralık bıraktım ceyran yapıp çabuk kurusun.daha iyi havalarda yapılabilir.
bir de iyiki ergin abi kadar birşeyler yapmıyorum yoksa elli fotoğrafta anlatırdım heralde :) :) :)
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
eyvallah kardesım cok guzel olmus elıne saglık havalr bıraz duzelsın uygulayacagım
|
|
![]() |
|
Dayyyyy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Şubat - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
ben daha kolay ve daha etkili bir formül buldum.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
güzel olmuş tavan...
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |