![]() |
|
307 1.6 XT Premium |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xt premıum 2006 da yok galıba sadece premıum pack var onlarda zaten full oluyor.
keza bendede 2006 model 1.6 16v 110hp HDI var premıum pack dolusu yanı, kesınlıkle sorunsuz araclar nısandan berı kullanıyorum ve cok kılometre yapıyorum gunde 100 km nın altına ınmıyorum aracta bakım dısında en ufak masraf yasamadım ben , esp ye kadar hersey var ancak hız sabıtleme yok ıstenırse servıste premıum pack lere 200 lıra ya takılabılıyor orjınal olarak. Ama tavsıyem benzınlı almayın memleketın halı ortada benzınlı araclar turkıye de bitmiş ve devrını kapamıslardır bu tutarsız yakıt ucretlerı nedenı ıle hdi tercıhınız olsun ve 307 1.6 16v 110 hp lik hdi nın benzınlıden en ufak farklı yoktur serılık ve son suratte hatta rampalarda hdi benzınlıyı tokatlar ayrıca az yakar sehır ıcı 5 litre sehırler arası 90 km sabıt hızda 4 lıtrelere kadar dusuyor yakıt. ancak sehır ıcı kullanımda puf noktası az yaktırmak ıstıyorsanız acaı 2.000 devrı gecırmeyınız... premıum 307 hdi yı tavsıye ederım sıddetle... |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 sahıbı arkadaslar senın soruna daha ıyı yanıt vereceklerdır. donanımına gore otomatık olanların bazılarında cruıse control var. ayrıca suspansıyonu bıraz serttır ve bu durum aracın emnıyetını artırmak ıcındır...
|
|
![]() |
|
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumaki tüm arkadaslara selamlar ve saygılar benim sormak istediğim bi konu olucak 2006 model 307
1.6 XT Premium almak istiyorum fakat ben hiö peugeot kullanmadım bu araclarla ilgili pek olumlu bişeyler duymadım ama inanmadım 2006 ve sonrasında pek fazla problem olmadığı söylendi iste kronik sorunlar süspansiyon yol bilgisayarı ekranın asırı sıcaklarda okunmaması felan gibi bide yüksekliğinden dolayı hızlı olarak virajlarda ters yatmasından felan bahsedildi ben burdaki yorumlarınıza istinaden almak istemekteyim bide bu aracta Cruze Contrel varmı acaba bu konudada tam bilgi almak isterim saygılarımla iyi calısmalar
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |