|
206 hdi 110 sport |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Yazar | |||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
cok akıllıca ve guzel olmus gercekten :)
|
|||
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tesekkurler uzun zamandir aklimdaydi herseyi daha onceden almistim pazar gunu boslukta olunca hallettim |
|||
|
|||
cerci07
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
|
|||
mehmet1965
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
elıne saglık guzel olmus bende ısmımı yazmayı dusunuyorum
|
|||
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tesekkurler isim yazmakta orjinal bi dusunce
zaten bunu gorenler orjinal fabrika cikisi bu sekilde boyali zannedip soran oluyor |
|||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok Güzel Bir Çalışma Emeğine Sağlık Akıllıca
Düzenleyen albaydemircan - 20 Nisan 2011 Saat 00:13 |
|||
phaselispa
1. Vites 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
||
hatırlarsanız bununla ilgili bir tpik açmıştım ben . 206 hdi GTI diye. galiba bu o. ülkemizde yok malesef. bu arac olsa 206 nın başka çei,t,ne gerek kalmazdı: maşallah süper duruyo. kazasız belasız
|
|||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|||
BuRÇaK
2. Vites 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu kaliperlere harfleri yapıştırdıktan sonra üstüne boya geçtin ok. daha sonra nasıl beyaz renk yaptın acaba?
|
|||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
10 ÜZERİNDEN 100 bende yapıyorum şekil olacak
|
|||
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tesekkurler
tesekkurler topic ini gormustum. ilk ciktigi zamanlarda 206 hdi rc diye epey konusuldu (ingilterede rc e gti 180 diyorlar) gti lerle yada 1.6 s16 larla ayni kasa |
|||
|
|||
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tesekkurler |
|||
|
|||
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok mantıklı olmuş gerçekten süper fikir tebrık edıyorum.
|
|||
206 X-line the Orginal
Mersin |
|||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
||
allah kaza bela göstermesin çok güzel araç
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Maşallah çok tatlı ama egzos bi garip:D
|
|||
ozaann
|
|||
cerci07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tesekkurler
sagol allah hicbirimize kaza bela gostermesin
tesekkurler egsoz ilk baslada banada garip geldi ama sonradan alisiiyor insan |
|||
|
|||
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
||
süper araç Allah kaza bela vermesin kaliperler de süper olmuş
|
|||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|||
selfat8
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
güzel paylaşım vakıt olsada bizde yapsak benim işim bilgisayar başında proje çizerken kafa dagıtıyorum bütün vakıt bu malesef
|
|||
m.peker
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
güzel araçmış güle güle kullan
|
|||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|||
kabusizmit
2. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
|
||
Stock bi 206 gti ın yanına yaklaşamayacağı hızlı bi makina..Malasef Türkiye de yok. |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12345> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |