|
JANT LASTIK |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2008 Saat 13:18 |
|
merhaba arkadaşalar hepinize genel olaraktan bir soru soracağım 1400 motor 206 16 jant lastik çekmez diyolar doğrumu düşüncelerinizi bekliyorum veyada bu konuda bilgisi olan varmı deran abi özellikle sen
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bızım bı abımız vardı bu sıtede :( ( serkan ) 1.4 dizel 206 kullanıyordu . ben ona 17 jant lastık vermıstım arbasına cok guzel oturdu sadece yakıtta cok az bı fark oldu cekısınde bır degısım yoktu aracta... |
||
HakanGokdemir
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
|
|
Bana göre çekişinde senin fark edebileceğin kadar düşüş olmayacaktır, yalnız özellikle 17 taksaydın ilk diyeceğim şey aracı durdurmada biraz sıkıntı çekebileceğin ama 16" da zannetmiyorum çok fazla etkileyeceğini... ama sen yine de profosyonel destek al bence.. |
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben 15 te kullandım 16 da uye araclarından bakabılırsın eger muadıl lastık olcusu kullanırsan yanı yuvarlanma capın cok degısmesse bırde jantlarının agırlıgı pek fark etmıyorsa sadece genısleyen taban yuzunden artan surtunme kuvvetınden dolayı yakıtın bıraz degısır onada deger mesela bende suanda lastık bekledıgım TFT Black ler emın ol sac jantlarımdan daha hafıf :) |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
AKSLARA BİNEN YÜKÜ AZALTMAK İÇİN LASTİK EBADINI KÜÇÜLTÜRSÜN HEMEN HEMEN ESKİ JANTLARINLA AYNI AYARA GELİR Bİ SIKINTI YARATMAZ..AMA 17" TAKARSAN SÜREKLİ ÖN TAKIM SORUNU YAŞARSSIN DİKKATLİ KULLANMADIĞIN ZAMANLARDA.BENCE 16 İDEALDİR
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
nasıl çekmez çekemeyenler çekmez der tabi... 16 jant alıcaksın 195 - 40 weya 205 45 lastik alıcaksın yoluna dewam edeceksin.. yaklasık 2 senedir 16 jant kullanıyorum tabi eksi yonleri var kalkışlarda felan ama aracın benzınlı dizelden farklıdır.. sen 16 kaldırmaz diyorsun dizel 206 ya 17 jant takanlar war piyasada
|
||
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
|
hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için o zaman ben 205/40.16 lastik ve deran abideki siyah TFT jantlardan takıcam.
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Deran abiden mi alıcaksın yoksa sıfır mı alcan
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
16 jant iyi gider..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
195 45 16 çok ideal olacaktır, 205 40 16 sürtme yapabilir
|
||
By_MuRat
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Deran'ın söylediklerine katılıyorum, gayet mantıklı ve bilimsel açıklamış sana olayı (: gayrısı sana kalmış... 1.4 hdi'lere 16 jant takılıyor, onlarda bile çekişte sorun yaşanmıyor, kaldı ki sen hiç yaşamazsın.. yakıt tüketimin artar, o da senin bile farkedemeyeceğin kadar az olur...
|
||
Doğanay
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benim düşüncem çok fazla bir performans kaybı yaşamazsın. Bende 307 1.4 hdi var. lastiklerim 225/45/17. Açıkçası bariz bir kayıp yaşamadım. Yakıt tüketimine katkısı var ama arkadaşın dediği gibi çok aşırı da fark edilir derecede değil. Ama görüntü olarak da aracını güzelleştireceği de muhakkaktır.
|
||
Adım Neco Arabam Peco
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |