![]() |
|
Yol bilgisayarı takabilir miyim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
muzaffersen ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muzaffersen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2010 Saat 22:31 |
Merhaba arkadaşlar. bilgisi olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim bir şey var. 2004 model 307 XR aracımda 3 satırlı ekran var. Sevisde Silecek ve sellektör kolunu değiştirdiğimde Yol bilgisayarı kodlaması yaparız büyük bir ihtimalle çalışır dediler. Sizce mümkün mü bçyle bir şey ve ya ekstra neler yapmalıyım. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki mümkün com2000 taktırısan olur
|
|
![]() |
|
muzaffersen ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muzaffersen
![]() ![]() ![]() ![]() |
com2000 dediğimiz yol bilgisayarını modeli veya versiyonu mudur. Bilginiz varsa söyleyebilrimsiniz Sinyal ve silecek kolundan başka bir şey gerekli olurmu acaba.
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
bende meorak ettim maliyet ne kadardır ve nerde yaptırabiliriz |
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
com 2000 silecek ve far kolunun bütün hali ben kendim taktım oldu bulabilirsen yol bilgisayarı olan cıkma com 2000 bulursan eirbeg ciler toplayıp takıyorlar daha sonra sevristen aktif hale gettirirsin tabi iyi usta bulman gerekli biraz riskli bir iş ben kendim yaptım kullanıyorum
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
bosver zaten bırseye yaramıyor ne yapacasaksın kafasına gore verıler yazıyor ona kalsa ısımız bence gerek yok
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Gayet faydalı şimdiye kadar 10 a yakın 206 ya yaptık,sorunsuz ve dogru veriler gözükmekte.
yol bilgisayar tuşlu com2000 aldınız mı işlem tamam... sizin koldan tek farkı silecek kolunun ucunda yol bilgisayarı tuşu olcak.ve %100 çalışır.. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muzaffersen
Arkadaşlar çok teşekkürler. Kararmı verdim yaptırcam pazartesi Bostancı sanayi sitesinden çıkma com2000 takım bakıcam. Bilen arkadaşlardan ricam kol takımının com2000 olduğunu anlamanın kolay bir yolu varmı? çıkma parçaların markası kolay anlaşılmıyor. tşkler herkese.
|
|
![]() |
|
üstünde tuş varsa com dur zaten 150 dan fazla verme derim ben ama sen bilirsin
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
evet 150 den fazla vermeyin.silecek tarafında düğme varsa yol bilgisayarlı com2000 dir zaten..ama bazılarında o tuş işlevsel olmuyor.araca takıp denemeden almayın..benden uyarması.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muzaffersen
silecek kolunda yol bilgisayarı - sellektör kolunda da far sensörü varmış. ikisnde kontrol ederek alıcam. Merak eden arkadaşlara burdan neticesini yazıcam inş. teşekkürler arkadşlar ilginize
|
|
![]() |
|
levent_1981 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı levent_1981
benim 206 da o tuş var peki yol bilgisayarını nasıl aktifleştirecegiz ekranda cdc out filan diyo o olmasın
|
|
206 xt
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
tamam kardeş sen yaptır maliyetini falan söyle bizde yaptıralım ondan
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
sonuc varmı ? bızım bır arkadasın aracına da yapmayı dusunuyoruz...
|
|
![]() |
|
maliyeti 3 satır yol bilgisayarı ekranı ve yol bilgisayar tuşlu com2000..
ekran 150 civarı.com2000 150 civarı...toplamda 300.ekranı kendiniz çok kolay takarsınız.com2000 ustaya taktırırsınız.20 tl gibi..toplamda 320 tl maliyeti var.. ben com2000 i sıfır almıştım.ama benim com2000 full modeliydi.yani yagmur,far sensörü ve yol bilgisayarı fonksiyonu olan modeliydi..yanlız sıfırı serviste 550 tl..biraz tuzlu..ikinci el daha uygun,ama denemeden almayın derim.. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
2003 ve üstü bütün 206 lara uygulanıyor.ve 307 lere..
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
verilerin cok dogru olmadıgını bende düşünuyorum depodakı yakıtla kac km yol gideceyını gösteriyor fakat azımsanmıycak fark cıkıyor fakar anlık yakıt tuketimi daha cok işe yarıyor benım istediyım oydu tabi şu ana kadar sadece şehir icerisinde deneyebildim
|
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
bütün arabalarda bütün markalardA yol bilgisayarı verilerine güvenilmez arkadaşlar benim 2009 auris vardı onda depoyu fullluyordum 350 km range yazıyordu hep şeihir içinde gittiğimden ona göre hesap yapıyodu makina sonra uzun yola çıkıyordum cruize controlu 99 a sabitleyim 100 km gittikten sonra range birden 600km çıkıyodu anlıyodu bu adam böyle gidecek sonra 800 gider diyodu o dediğinide gidiyodu beim 206 da şuan yok yol bilgisayarı bilmiyorum ama büyük ihtimal senin kide kullanımşartlarına göre değişir
|
|
![]() |
|
arkadaşlar menzili basma ve yolun durumuna göre ayarlıyor..
ortalama tüketim,anlık tüketim göstermesi,ortalama hız,yapılan km,menzil gibi veriler gayet başarılı bence..menzil kullanıma göre değişiklik gösterir tabi.bu gayet normal bildiğiniz gibi.. lanope nin dediği gibi gösterdiği menzili rahat rahat götürüyor.test edildi,onaylandı.bence her araçta mutlaka olmalı. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
haritator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2010 Konum: MÜHENDİS Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haritator
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9018&KW=&PID=146015&title=53-tl-ye-280-km#146015
Ayrıca Yola çıkarken yada her benzin alışınızdan sonra yol bilgisayarınızı sıfırlayınız Silecek kolu üzerindeki düğmeye 1 saniye basılı tutunca ortalama hız ve yakıt tüketim bilgileri sıfırlanıyor Eğer aracı benzin ışığını görene kadar kullandıysanız ekrandaki tüketim değeri*(gittiğiniz yol/100)*3,80TL= Aldığınız yakıt ücreti aynen çıkıyor Vesselam Haritator
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |