![]() |
|
angellarda yanmayam neon halkası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2010 Saat 15:44 |
Arkadaşlar merhaba
106 orjinal Farları angel ile değiştirdim fakat her ne hikmetse , xenon takıldıktan kısa bir süre neonlar yanmamaya başladı
![]() |
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neonlarının balanslarıda yanmış olabilir mehmet abi belki problem yoktur dediqim qibi 2 .sanayide mert oto elektrikte çalışan ugur die bi arkdaş var ona baktırabilirsin kolay kolay kimse farı açıp yapmıo yani yapıyor ama eskisi gibi olmuyor far su alıyor ..
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
1-2 gün daha beklicem , ondan sonra hem arka stopları hemde su neonları yaptırcam , başka çare kalmadı :D sana gitmeden alo dicem , müsait olursan beraber gideriz
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
ne zaman istersen mehmet abi müsaitim ben :)
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |