![]() |
|
Hangi marka XENON Önerirsiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki kaclık onerirsiniz ?
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mtec marka öneririm.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Anladım Peki teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ;) ben bi araştırım bu markayı
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
1 yıl ampül 2 yıl da beyın garantisi var garanti kagıdını doldurup verdiler.Mersinde aksesuarcıdan aldım kendileri montajını yaptılar.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
hmm bi araştırım bakim daha detaylı . Benim farlar mercekli . Aracın resmi olsaydı iyi olurdu aslında. Birde nereden aldın . garanti falan var dimi
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
YAnlız mercekli değil benimkilerr.Bildiğim kadarıyla bmwler mercekli.ben beyazlık konusunda memnunum.yanılmıyorsam Monza Alman olması gerekıo. |
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
hmm peki monza üretim neresi ? bu bmw lerde fln gördüğümüz xenonlarla eşdeğer niteliktemi 6000 bin lik ? normal sarı ampüllerden vasat olmasında :)
|
|
![]() |
|
Benim 206 ya ben monza 6000 K taktırdım beyaz.sordugumda 5200 K daha beyaz oldugunu fakat ileriyi göstermedıgını söyledıler.fiyatıda 150 tl ye almıştım gayet memnunum.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
Merhaba arkadaşlar 2006 model makyajlı 307 aracıma xenon kiti taktırmayı düşüünüyorum ama xenon larla ilgili bilgilerde acemiyim biraz . dıscovery ,hıd ,mtec ,monza dugdugum markalar . 6000 K ideal diye biliyorum birde . Mavimsilik istemiyorum . Bildiğimiz Beyaz xenon olsun istiyorum . Sizce hangi markayı önerirsiniz kullanan varmı memnumu ? Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |