|
2 yıl çalışmayan 2,0 hdi motor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dirty_harry
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dirty_harry
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2010 Saat 10:38 |
oncelıkle herkese selamlar tekrardan
bende 2005 model 407 premium 2,0 otomatik var işlerimden dolayı yurt dişina cıktıgımdan aracımla pek ilgilenemiyorum yaklasık ıkı yıldır yurt dısındayım bunun ilk yılında ayda bir geldiğimde aracı kullandıgım ıcın sorun olmuyordu ama bu sefer 1 yıldır gelmıyorum gelsem bıle arac en fazla 2-3 saat kullanmısımdır.su an arac kullanılmamaktadır motorunda ve baska bır aksamında calısmadığı ve beklediği için herhengi bir sorunla karşılaşımıyım ? ılk zamanlar gelıp gıttığım ıcın satmayı dusunmedım acıkcası sımdı satmayı dusundugumdede arac satılmıyor ıstedıgım fıyat cok altında verıyorlar |
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastikler özelliğini kaybedebilir/ yağını ve suyunu boşaltın kapalı garaja koyduktan sonra da hiç bir şey olmaz
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
dirty_harry
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dirty_harry
|
sadece aku kutup baslarını cıkarmıstım yag bu zamana kadar durmustur dedıklerınızı sımdıden ıtıbaren yapsam bı sıkıntım olmaz heralde
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim arkadaşım askere gideceği zaman öyle yapmıştı hiç bir şey olmadı araba kapalı ortamda olduktan sonra zaten bir şey olmaz da yağ ve suyu boşaltmakta fayda var ama kendinizin elinden gelmiyorsa ki gelse bile alet edavat lazım kullanmaya başlayınca özellikle yağını değiştirin |
|
BAHTİYAR KILCI
|
dirty_harry
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dirty_harry
|
evimin garajı kapalı degıl arac dısarıda durdugu ıcın cok toz toprak alıyor trıgerlerınde bır sıkıntı olurmu pekı uzun zaman calısmadı bırden calısınca kopma fılan vb olurmu bıseyler
|
|
BAHTİYAR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
triger işini bilmiyorum 5 sene ömrü var diyorlar ya ama satın bence o arabayı dışarıda kalıyorsa yağmur kar durduğu yerde eskir çürür bizim apartmanda bir komşum aynı sizin durumunuzda araba öyle sahibsiz kalınca kim vurduya gidiyor her tarafı çizik/ dolu eziği var araba daha 60binde 300bindeymiş gibi gösteriyor/bu arada yeni fark ettim kendinizi tanıtmanız lazım onun için kimse cevap yazmaz |
|
BAHTİYAR KILCI
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
yağ ve suyunu boşaltın. üst kapak muhafazasını söküp yeni yağı tüm motora yayılacak şekilde koyun. marşa basmadan önce kontağı ışıklar söndüğünde kapatıp tekrar açık bir kaç sefer yaptıktan sonra maşa basın. Garaja bir usta getirmeniz gerekecek 30 dk. da halleder.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |