![]() |
|
performanslı kullanım için |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kasirga85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2010 Saat 18:18 |
araç partner 2005 1.9 D ,
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu soruyu soran arkadaşım öncelikle araban ne kaç motor öncelikle bunları yaz ki bizde sana ona göre yardımda bulunalım
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
dizel araçınızı 1500 ila 2500 devirleri arasında kullanmaya özen gösterin, en iyi yakıt performansı bu devirler arasında alırsınız,aracınızda turbo var ise yokuş aşağı inerken aracınızı kesinlikle boşa atmayın, atarsanız turbo arızanız ortaya çıkar, zaten ayağınızı gazdan çektiğiniz andan itibaren yakıt tüketiminiz olmayacaktır,aracınıza ilk hareket vereceğiniz zaman gazı kesinlikle köklemeyin, boşa yakıt sarfiyatına neden olursunuz, aracınızı her 10.000 km. lik bakımlarını aksatmadan yaptırırsanız hem aracınız sizi üzmez hemde sizde aracınızı üzmemiş olursunuz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hee napalım samsung servisinin palio marka aracını burası fiat forumumu arkadaşım ne demeye çalıştığında belli değil ki senin
|
|
![]() |
|
kasirga85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
![]() ![]() ![]() ![]() |
dizel benzinli farkı kaldı mı artık? ikinci olarak dizel motor teknolojisine hakim, bilen arkadaşalardan tavsiye istedik arabadan maksimum istifade etmek isterim ben herkes gibi ,yaptığınız gibi reklam istemeyiz
Düzenleyen kasirga85 - 11 Ekim 2010 Saat 18:23 |
|
![]() |
|
Rebellious ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2009 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Rebellious
Ben Samsung Servisinde Çalışıyorum Kocaeli'nde Palio Kullanıyorum Bütün Gün Gerçi Ama Şöyle Söyleyeyim Size. Palio İle Yolda 120-160 Arası Gidiyorum Yada Şehir İçinde Dur Kalk Ara Sokaklara Giriyorum. 4 Günde Üç Aşağı Beş Yukarı 1000Km Yaptım Bir Depo İle. En Hızlı Servisinde Samsung Servisi Olduğunu İspatlayacak Radar Cezalarımız ve Müşterilerimiz Mevcuttur :) Km İspatlanabilir Arkadaşlar GPS Mevcuttur Araçlarımızda :) Arkadaşlar Zaten Dizel Kullanıyorsun Halen Tasarruf Mu Yapmayı Düşünüyorsun O Zaman Benim Gibi Olun Ayda 1-2 Defa Binin Aracınıza. Hatta İstanbulda Kullanmayın Mümkünse Yazık İnsanlar Tek Başına Biniyorlar Arabaya Hala Tasarruf Diyorlar. İyi Akşamlar Dilerim :)
|
|
Uçana Kaçana S16:)
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
ben 2500 devirde vites değiştiriyorum,performansı ve yakıtıda iyi.uzun yolda da 2000 devir dolaylarında seyredersen daha da tasarruflu olur...
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kasirga85
arkadaşalar dizel araçlar en iyi performans için nasıl kullanılmalıdır, vites devir gaz ,yakıt vs açısından tavsiyeleriniz ne yönde olur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |