|
Sırada Angel Eye Far Var |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
Sonic
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
junyan miraktan alacaktım da ikinci el farı sıfır fiyatına satıo 300 e :):):):)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sen far falan alamassın boş işlerle ugrasma yeter artık... |
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sende sıfır al..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Boş mezar var 350 Ytl Bülbülderesinde boğaz manzaralı.
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
almaz o florasanı yoksa almaz...
|
|
Sonic
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
wayyyyy ustume geliniyor haaaaa guzelllllll ben senin gibi kaçmam serhat abi burdayım gelin bakalım stopu senden almadım başka yerden aldım diye di mi bu laflar şimdide angelı senden almayıp başka yerden alacagım için di mi sana da aşk olsun sencer abi ne deyim mirak a zaten bişe demiom o konuşur konuşur susar :):):)
|
|
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada sencer abi bana dememiş serhat bey size imiş o mezar hani siz olu soyucusunuz yaaaa :):):):):):)
Düzenleyen Sonic - 31 Temmuz 2008 Saat 13:13 |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ooo sende Burak ya uzatmışsın bayagı yok su alır mı yok cart olurmu curt olur mu zaten piyasada 2 tane marka bilirim sonar ile junyan gidiceksin junyan alacaksın bakıcaksın keyfine su alırsada katlanacaksın kardesım.. |
|
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorunda o senin bildigin 2 marka var bence cok guzel markalar daha da var bunları sen kullanmamış ve ya bilmiyor olabilirsin bundan once hep iki gunde falan karar verdim bişe alırken ama angel onemli ondan dikkatli almam lazım ondan soruom fikrini soylemişin işte saol bırakta digerlerinden bilen varsa yardımcı olacak varsa soylesinler...
|
|
MirakGTI
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaslar arkadasa yardım edelım alsın artık encılını
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
boyle durumlarda cok arastırama yapmıycaksın kesın aldıgın angelda sorun cıkar benden soylemesı şansın varsa suda almaz buharda yapmaz 300 ytl ye bulmussun ıste al onu gıtsın...
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aldığın angel farı taktırıken iyice bir silikonlat.Ondan sonra ne su alır ne de bişi..
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |