![]() |
|
206 hidrolik direksiyon yağ müşiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
northmoon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2010 Saat 12:06 |
arkadaşlar benim sorunum aracı aldığımdan beri direksiyon yağı azalıyordu ustaya götürdüm inceledi ve kaçağın yağ müşirinden kaynaklandığını söyledi.gerçekdende oradan kaçırıyor ya yenisini al yada civatayla körleyelim dedi.aslında arabaya bi zararı yok eksildikce tamamlıyorum ama gidip genede bir fiyatını öğreneyim dedim.
57 lira birtek yağ müşiri sizce bu fiyat normalmi?daha uygun bir yer varmı bildiğiniz yada böyle kalsın hiç yaptırmayayımmı. son olarak ustanın dediği gibi körlemek dahamı iyi olur şaşırdım kaldım. birde şu müşür yada müşir hangisi doğru yazılış olarak bilemedim ama bilen varsa yazarsa sevinirim ![]() Düzenleyen northmoon - 20 Eylül 2010 Saat 12:08 |
|
Rüzgar nekadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
Ergin Vonal 1979 Kocaeli 2007 1.4 206 fever |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o musurun fıyatı normal olabılır. bırkac farklı yerede sor tabı. yalnız ben olsam degıstırırdım. sık bozulacak bırsey degıl zaten...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |