![]() |
|
Angel far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2010 Saat 13:46 |
Arkadaşlar 2000 xt sahibiyim aracımdan çok memnunum angel far yada yeni model plastik uzun kısası ayrı olan farlardan düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz veya satmak isteyen varmı
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım walla bnce yeni tp far ar ve içini siyaha boyat gayet güzel angellar problemli oluyor bnm angel vardı ayar tutmuyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ANGEL ALABILIRSIN 200-250 TL CIVARINDA
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
0216-6511137 BB tuningden bir fiyat almanı tavsiye ederim. En son ellerinde biraz mix marka angel kalmıstı cift halka siyah taban 225 liraya veriyorlardı.
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
ben 2003 modele taktım şeffaf, karartma yaptım bide çok güzel oldu. Hem ayar tutuyo, yükseklik ayarı çalışıyor, hemde angeldan güzel aydınlatıyor.
Düzenleyen berko - 06 Eylül 2010 Saat 20:05 |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Araçınız ne oldugunu bilmiyorum.Fakat 307 ise kendi far takımlarım satılıktır. |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
ARACIM 206 ASLINDA ANGEL DEĞİLDE YENİ MODEL UZUN KISASI AYRI OLAN PLASTİK FARLARDAN DÜŞÜNÜYORUM ARAŞTIRMAK LAZIM Bİ ARA 100 LİRAYA BULMUŞTUMSAĞLAMDI AYAKLARI AMA AMPULLERİM OLMUYORDU ALMADIM PİŞMAN OLDUM
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |