![]() |
|
Angel far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2010 Saat 13:46 |
Arkadaşlar 2000 xt sahibiyim aracımdan çok memnunum angel far yada yeni model plastik uzun kısası ayrı olan farlardan düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz veya satmak isteyen varmı
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardesım walla bnce yeni tp far ar ve içini siyaha boyat gayet güzel angellar problemli oluyor bnm angel vardı ayar tutmuyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ANGEL ALABILIRSIN 200-250 TL CIVARINDA
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
0216-6511137 BB tuningden bir fiyat almanı tavsiye ederim. En son ellerinde biraz mix marka angel kalmıstı cift halka siyah taban 225 liraya veriyorlardı.
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
ben 2003 modele taktım şeffaf, karartma yaptım bide çok güzel oldu. Hem ayar tutuyo, yükseklik ayarı çalışıyor, hemde angeldan güzel aydınlatıyor.
Düzenleyen berko - 06 Eylül 2010 Saat 20:05 |
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Araçınız ne oldugunu bilmiyorum.Fakat 307 ise kendi far takımlarım satılıktır. |
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
ARACIM 206 ASLINDA ANGEL DEĞİLDE YENİ MODEL UZUN KISASI AYRI OLAN PLASTİK FARLARDAN DÜŞÜNÜYORUM ARAŞTIRMAK LAZIM Bİ ARA 100 LİRAYA BULMUŞTUMSAĞLAMDI AYAKLARI AMA AMPULLERİM OLMUYORDU ALMADIM PİŞMAN OLDUM
|
|
ozaann
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |