![]() |
|
SATILIK apex helezon yay (3.5cm) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
izmirdemisin sen....
|
||
![]() |
||
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
hayır karabükteyim sen nasıl almak istiyosun kargoyla istermisin gönderiyim
|
||
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
||
![]() |
||
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
toprağım birinin elinde 5 cm lik olsa direk takas edicem hiç uğraşmıcamda bakalım çıkar belki ztn 4 ay kullandım yaylarıda
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
tanırım az çok karabük insanını bende boluluyum nihayetinde...
sana parayı nasıl ulaştırıyım hesabınamı yatırıyım ne yapıyım :)
|
||
![]() |
||
|
ben ptt kargoya veririm istersen sen kargoyu aldığında parayı parasını elden verirsin ptt görevlisine
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
tamam şu bayramı bi atlatalım senle ozaman görüşelim en güzeli...
çünkü beni yarın agır tempolu bi görev bekliyor...
collezione magazasında çalışıyorum sabah 9 da girip gece 1 de çıkıcaz böyle kargoyla filan hiç uğrşacak vaktim olmayacak...en güzeli biz senle bayramdan snra yapalım alışverişimizi...
|
||
![]() |
||
|
tamam sen nasıl istersen yanlız senden önce alan olursa sana söz vermiş olmıyım kim önce alırsa onundur buarada benim msn:cnbrkgvn@hotmail.com bayramdan sonra almak istersen eklersin iyi günler iyi iftarlar
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
tamam
|
||
![]() |
||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hade hayırlı satışlar olsun :)
|
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
![]() |
||
|
saolasın satış dewam ediyor...
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |