|
Bu aracin tamiri kaca mal olur |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2010 Saat 16:18 |
Yeniden merhaba arkadaslar,
Buradaki yerel bir ilan sitesinde kazali bir araca rastladim. Almak pek niyetimde yoktu kazali araci ama sonradan aklimda "acaba" diye bir soru olustu. Sizce bu araci eski durumuna dondurmek kaca patlar. Siteye girince resmin sag tarafinda aracin diger fotolarida var. Soylendigine gore arac su anda yuruyor. Yani hasar cok derinlerde degil ama ne derece dogrudur bilinmez tabi.
Bu arada airbagler de patlamis. Yenileri ne kadardir?
|
|
fatih1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
dostum dış hasarının fiyatını bilemem ama direksiyon airbagi ve konsol airbag beyni ile birlikte en az 5-6 bin tl tutar :/
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
coyote26
2. Vites 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dışı öyle pek tutmazda İçi seni yakar gibi usta airbagler iyi para cunku
|
|
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Belçikadaki yedek parçanın fiyatları nedir bilmiyorum ama aracın kendisi 5000 euro yazıyordu sanırım. :) Yani Türkiye'deki rakamlar ile karşılaştırmak yada fikir almak mantıksız gibi.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kazalı araçdan kesinlikle uzak durun yapılacak bişey olsa niye satılsın okadar çok kazalı araba gördüm ki bi tane fiat palioda aracın dışında hasar nerdeyse yok denecek kadar az ama şasi kaymış kapı kapanmıyor ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın birdaha düzen tutmaz şasi kaydımı ön takımı bozar lastikleri eritir yol tutuşu gider vs vs
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orada galiba 50 bin euro yazıyor değilmi yanlışım yoksa ? eğer dediğim gibiyse 100 milyar o araç :S
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ön tampon tahmini 300 euro sis farları saglam duruyor
kaput tahmini 250 euro sol farda 200 euro civarı olsa boyası ıvır zıvırıyla 800 900 euro gibi tutar tahmini 5000 euroda arac tas catlasın 1000 euro tutsa tabi resimlerden gözüken sekilde 6000 euro ya güzel bir aracın olur |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamam vazgectim bu kazali arac olayindan. Airbagsiz olmaz, olursa da cok pahali olur. O yuzden en iyisi temizini almak. Sagolun cevaplar icin. Düzenleyen koliva - 04 Eylül 2010 Saat 00:07 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |