![]() |
|
205 1.9 gti & 106 gti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
NU103 ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2008 Saat 15:19 |
|
ikisinin drag ve roll sonucu ne olur sizce
|
||
![]() |
||
NU103 ![]() 1. Vites ![]() ![]() NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben temiz bir 205 gti alır derim
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
205 gtı babayı alır ancak...
|
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
harbiden 106gtı harcarmı 205gtı'ı 1.9 diğeriya...
|
||
![]() |
||
|
serhat abi sana normal bir 205 demiyorum zaten temiz bir 205 alır die belirttim
|
||
![]() |
||
|
205 1,9 GTi 106 GTi YI HAP DIYE YUTAR BK DIYE SICAR ![]() |
||
![]() |
||
|
:)
|
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
![]() bi bölüm açalım bari kendi sözlerimiz diye he nasıl olur?
|
||
![]() |
||
|
205 gti 1.9' un 820 kg kasası var ve 130hp yani 106 gti' a göre daha avantajlı..
|
||
![]() |
||
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
|
kavga etmeye gerek yok zamanının dünyada yasaklanan aracı hangisi
205 gti (boşuna efsane demiyorlar ...)
|
||
![]() |
||
onur53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
aynen yha 205 tartışılmaz bi şekilde alır gider...kullandım biliyorum :) yürek dayanmıyoo
|
||
![]() |
||
ARDA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
|
arkadaşlar ben 2 aracı da kullandım 106 yı hala kullanıyorum 205 1.9 havada karada yer 106gti yı.
|
||
![]() |
||
|
205 GTi Performance Aslan Kükremesii ;)
|
||
![]() |
||
|
serhat sinirlenmesin bunlara.
|
||
![]() |
||
SİNAN GTI ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
205 gtı kesınlıkle
|
||
![]() |
||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
106 GTİ açısından kolay bir mücadele olmaz... 0-400 mt Şahsen 205 1.9 GTİ diye düşünüyorum.. Tabi aracın kondisyonu ve şöförlükte öne çıkan etkenler.... Rollingte 106 GTİ.... |
||
![]() |
||
|
teknik verilerde üstün olsada tabikideee günümüz şartlarda yrüyen pek 1.9 yok nadirr.Temiz bakımlı distrübütörü debimetrei sağlam bi gtı 106 yı ayırır ama fark olmazz yanii
|
||
![]() |
||
|
106 kulanıcısı olmama ragmen ,205 alır başını gider :(
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ikisinide şu anfabrikadan çıkarıp dizsen 205 kesinlikle alır.. ama günümüz şartlarında temin edilebilecek araçlarda 106 derim ben..
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |