|
206 + Ses Modifikasyonu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
rifatseker
3. Vites 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benzinli dizel araçlar arasında fark mı var acaba ? Sizin araçlarınız benzinli mi dizel mi ? Benim aracım dizel ve hoparlör var.
Düzenleyen rifatseker - 24 Ağustos 2010 Saat 15:42 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
emin1689
2. Vites 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benimkide dizel. abs olan paket. jant olan paket değil. ve arkada hoparlarün olmadıgı bir yana öndekiler piyasanın en dandik ses veren zımbırtısı hoparlör bile denemez bas +5 yapınca bört bört ses geliyor.
|
|
emin1689
2. Vites 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ah nerde eski x-design aracım :S
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba..ses dbl tesisatı yapmayacaksan anfi ,bas,med kullanmıyacaksın. Ön ve arka kolonları İnfinity marka , yada hondanın orj kolonlarını tavsiye ederim. Ön kapı kolonlarını baslı arka kapı kolonlarını ıkı yollu kolon tercıh et.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracim dizel stil paketli olanindan.
teyp ve ön kolonlari değiştirmek istiyorum. tavsiyeniz ne olur ? birde arka kolon kablo teşkilatini servise mi yaptırsam daha mantıklı olur ?
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bnm arabam 2000 model bendede yktu hoparlör kablosuda yoktu adamlar cam otomatiği kablosu koymuş hoparlör koymamış işini bilen birinin yapması daha iyi olur
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ozman cam otomatigide yaptırırız hazir açilmişken :p
|
|
o7gur
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar arkadaşlar, benim aracımda 206 + , arkada kolon yok malesef ve ses sistemi cok kötü :(
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Slm.. Beyler bende subat ayında 206+ aldım onlerde ve arkalarda hoparlor mevcut, sadece muzıkten anlıyorsan bu koloonlarla dınlenmeyecegını anlarsın sesı actıgında. Araca hıc bırsye yapmadım arkaya JBL bass, ön ve arka kapılara jbl Mid takımı birde Ztech anfi taktırdım fazla masrafta cıkmadı. Zaten arabanın kendı cd çaları var pek tatmın etmezsede ıdare edıyor. Pazar gunu ınslh ıst donuyorum o zmn guzel bir cd calar yapmam gerekecek. Bu konudada forumdakı arkadaslarımdan destek almalıyım şimdiden bilgilerinize.
o7gur 206+ lar bır kac serı cıktı bıldıgım kadarıyla bazılarının arka tampondakı sıslerden ıkısındede ampul var bazılarının 1 nde. Ve bır cok fark var ınceledıkce gıdıp baktıkca fakedıyorsun.. UZulmene kafana takmanada gerek yok bazı eksıklerı altındakı arabanın adı yetıyor dostum Pişman olmanın anlamı yok bence heyecanı yasa ben oyle yapıyorum. Arabayı aldım ertesı gun otoprakta yan camurluk ve far kazaya kurban gıttı park halındeyken.. olackların onune gecılmıyor.. KAzasız belasız volume dusuk ama kalıtesı yuksek surusler... Düzenleyen Mesut - 21 Ekim 2010 Saat 14:45 |
|
BERKAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım araçta 2005 model hdı xlıne arkada haporlor var ama patlamıslar sanırım cızırtı gelıyor. bu arkadakılerın capı kac cm ? bde öndekilerin çapı kaç cm bilen varmı. bunları değiştireyim diyorum
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
rocco1903
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rocco1903
|
ARkadaşlar merhaba bende yeni taıldım aranıca 206+ ile hiç aklımda olamayan bir araçtı ama kısmet :D...ses sistemi malumunuz kötü...ilk sorum ön kapılara ve arkaya hoparlör ne taktırmalıyım...böyle amfi woofer fln istemiyorum sadece düzgün bass ve tiz sesi bnm için yeterli..ikinci sorum arka kapıyamı takmalıyım yoksa arka cam önünemi..
ve arkadaşlar lpg dönüşümü yapan varmı bu araçlara tüketim ve performansını merak ediyorum 1,4 motor haliyle.... |
|
osman.goksel
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
|
Bagaj subwoofer düşünmüyorsanız kapıları da coaxiel taktırmanız gerekiyorki bas sesler gelsin.
Arka rafa da hoparlör taktırmanızı tavsiye etmem, çünkü rafın fiyatı 650 tl civarı kestirmeyi düşünmezsiniz herhalde. Önlere Alpine SPR 17C tavsiye ederim ama 250 tl civarı ancak kaliteli ve güçlü bir hoparlör. RMS gücü 100 w dır. Ya da Alpine SPS 17C2 bu da 170 tl civarıdır. RMS gücü 40 w dır. Arkalarada 13 cm modellerden yani ALPINE SPR 13C (240 TL) yada ALPINE SPS 13 C2 modeli (150 TL) Diri ve berrak ses için amfi gerekiyor. XETEC 200.4 olabilir 150 TL civarındadır. Ben olsam dönüştürücüyle falan uğraşmam direk mp3 çalabilen pioneer, sony vs teyp de alırım. Kafamdaki plan bu arkadaşlar. Düzenleyen osman.goksel - 28 Ocak 2011 Saat 19:02 |
|
Next Ge 555
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
h-a-d-i ben aracıma tesisat yaptırmayı düşünüyorum. 307 aracım var. bende pendikde oturuyorum. bana yardımcı olurmusun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |