|
turbo sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
black206
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ağustos 2010 Saat 22:53 |
|
merhaba,
207 1.6 90 bg. aracımda bir kaçgün önce turbodan gaza basıldığında ıslık sesi gelmeye başladı. piyasada yeni turbo fiyatları 650 tl ile 1600 tl arasında değişiyor. tamirlerinde ise 300 ile 600 arasında değişiyorlar. Öneriniz nedir ??? tamir yapıldığında en fazla 6 ay gider deniyor. görüştüğüm kişiler garret bazıları ıhı turbo olur diyor hangisidir Teşekkürler...... |
||
black206
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ha şunuda ekleyeyim turbo emiş borusu ucundaki lastik deforme olup parçalanmış ses bundan sonra başladı değiştirdim fakat düzelmedi...
|
||
serkan24577
1. Vites 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
valla turbo ağrızasını bek bilmiyorum kimsenin başına vermesin aracımı almadan önce bi araç götürdüm aracın turbosu ağrızalı dediler motor yağ yakıyo egzozdan siyah duman geliyomu servis 3000tl dedi bi turbo için eğer turbo sorunuysa işini bilen bi usataya götür
|
||
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
|
turbo arızası masraflı allah kolaylık wersin.
|
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
arifziyaar
1. Vites 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
|
|
nisanda benim 1.4 hdi 206 nın turbosuda arızalanmıştı aksaraydan turboyu aldım taktırdım toplam 750 tl tuttu..13 bin km oldu allaha şükür bi problem yok.. |
||
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ıslık sesi her turbodan gelir kardeş sıkılma
|
||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Islık sesinin gelmediği Turbomu var ? :D varsa iyiymiş :D
|
||
delta0o
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok geliyorsa kesin bir problem vardır.Çok azsa tak bi blow off daha güzel ıslasın.. :)
|
||
black206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ses güzelde :)
bir süre sonra turbo elimizde kalacak... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
efecim sen aracı çalıştır turbo hortumunu salyangozdan sök elinle borunun ağzını kapa o anda başka biri gaza yüklensin emiş kuvvetli ise korkma ama emiş yapmıyorsa TEHLİKE 1500 tl yağını düzenli değiştir aracı devirli kullan baygın kullanma çok yakar turbo bozulur vites değişirken gaza yüklen ıslık türbünden geliyor bazen ambulans sesi gibi gelir |
||
badcombatant
1. Vites 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
|
|
1.4 hdi 307 aracımla cenaze dolayısıyla durmadan 1200 km yol yapmak zorunda kaldım şehirler arası fakat şehir içinde 10.000 km kullandım okadar dikkatimi çekmiyodu ama turbo 2.000 - 2.500 devirleri arasında inceden ıslık ötüyo devir yükseldiğinde kesiliyo pek önemli bişey değil heralde benim araçta bi sıkıntı yok kara duman yağ yakma çekişten düşme gibi
İnşallah senin aracın turbosunda da bişey yoktur |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zaten turbo arızalı araç bayılır seri olmz çok yakar duman atar |
||
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o ses alternatör bilyası yada kayışından geliyor olabilir mi ? Sizi yanıltmasın .. o bölgede çok bilya var. Direksiyon pompası, bobin vs. ben de yanılıp turbo arızalı zannetmiştim, Alternatör gergi seti çıktı. |
||
osterreich
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
|
|
arkadasim bende izin icin 1900 km durmadan geldikden sonra ayni ses benim aracimdanda gelmeye basladi yetkili yerler götürdüm banada sana dendigi gibi turba bozuk dendi ben hic sallamadim sürmeye devam eddim (fakat benim aracin cekisinde felan bir problem yokdu) 1 hafta sonra problem bariz bir sekilde ortaya cikdi o islik sesi yerini kayis cik lemesi sesine birakdi MASTER arkadasima katiliyorum bu konuda basimdan gecdigi icin diyorum bence senin problemin % 90 altörnatör bilyesinden ben daha 2 gün önce degistim hatta aracima uygun bulunmadi 3 gün fransadan gelmesini bekledim bu ses yüzünden gereksiz yere triger kayisini degistirdim yanlislikla bana 400 euro ya maal oldu degistikden sonra ses gelmeye devam edince ariza anlasildi ben 200 euro ya parca+iscilik halleddim burda simdi hersey normal insallah senin aracinda böle bir arizasi vardir turbo bozuksa zor oluyo cünkü
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |