|
Ledli Stop |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Sonic
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2008 Saat 09:38 |
|
Beyler bugun ve ya yarın 2.el ledli stop alacam 150 ytl ye buldum adam cok temiz diyor ondan fiyat cok iyi geldi bana.Şimdi sormak istedigim sey almadan once stopun nerelerine dikkat edim nerden anlarım yani bi sorunu olup olmadığını.
Birde aynıı kişide angel far var 200 ytl dio o pek uygun gelmedi bana ama yinede bakıcam bi sorunu varmı die onu nerden anlarım bi sorunu olup olmadıgını biraz bilgilendirirseniz sevinirim...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tak çalıştır hepsi yanıyorsa problem yoktur.
Birde içinde su tanecikleri veya buhar varmı bak.Varsa Su Alıyordur.
Çatlağına ciziğinede bak temizse daha dikkat edilecek birşey yok heralde.
Aldığın adam tanıdık olsunki yada adresini bil problem çıkarsa adamı bulabilesin.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gel sıfırını verım ben sana cok ucuza 200 cıkmasına verıcegıne...
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
söledık ama ıstemıo arkadas
|
||
Sonic
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
angel icin diosan zaten onu sıfır bakacam bakarız senden ;)
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
200 liraya diyosa serhat abi al bence.İkinci ele girme.. hele ledli stopta..
|
||
Sonic
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
200 dermi yaaaa :)) 250 diyor kendileri bakacaz bakalım
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sinan kardeşimle cumartesi stoplara baktık.. cok temızdı kacırma derım nede olsa kutusu vs vs var hep
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
slm arkadaşlar 106 arıyorum satılık
|
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok komiksin farkındasın dimi..
|
||
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ledli stop için bence Serhat arkadaşımızdan al.. Angela gelince; arkadaşım içine zaten sinmemiş bunun üstüne daha fazla gitmemelisin.. sinmediyse alma ki ileride keşke demeyesin...
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Engin, alınıklar bölümünde kendin için bir topic açarsan daha etkili olur..
|
||
gokhansari_1
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gokhansari_1
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
çalışıyosa sorun yoksa al zaten sıfırda alsan bozuk çıkma şansı wr
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |