![]() |
|
Peugeot 307 - Vites Topuzu Nasıl Çıkarılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2010 Saat 15:26 |
Arkadaşlar. Kendime Yeni Bir Vites Topuzu Aldım. Fakat Bir türlü Orjinal Vites Topuzumu yerinden Çıkaramadım. Bu Konu Hakkında biri Resimli Olarak vs. Bana yardımcı Olursa sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
Düzenleyen Bahadir - 13 Ağustos 2010 Saat 15:37 |
|
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
![]() |
|
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar Kimsemi Sökmedi şu Vites Topuzunu?
|
|
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
umarım bu fotoğraf yeterince açıklayıcı olmuştur ;)
|
|
![]() |
|
Dostum iyi Hoşta Döndür Döndür Döndür hiç birşey Olmuyor Sadece Altındaki Kılıfta Dönüyor onunla Beraber ve en sonunda Kılıfta sıkışıyor.
|
|
|
![]() |
|
Körüğü yukarı doğru sıyır, eski vites topuzu bir klips benzeri parça ile sabitlenmiştir, o klips ya da o bilyayı sökersen topuz çıkar.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
90 derece çevir asıl gelsin büyük ihtimalle alttaki plastigi kıracaksın ama o şekilde çıkar
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
körük altındaki klipsi yankesiyle kes,
topuzu saat yönüne çeyrek tur çevir, bi bacağını yolcu tarafına at ve asıl ... geçenlerde çok uzun geldiği için kesmiştim ben . Düzenleyen master - 15 Ağustos 2010 Saat 04:38 |
|
![]() |
|
Denicem Çok Teşekkür Ederim İlginize.
|
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ugraşma kırarsın..
|
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Arkadaşım ben de değiştirdim. kendine dogru çekince güçlü bi şekilde eliyor.beyaz bi silikon ghibi birşey var onuda kestir biraz kısa duruyo güzel oluyo.Tuning ciler yapıyo sıkıntı olmuyo körüğünüde ayarlıyolar çok güzel duruyor.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Burdan aldığım bilgiler ile bugün vites topuzumu yeniledim..
Hala yapamayanlar var ise onlar içinde resimleri çektim. Ancan xMEGANx isimli arkadaşın koyduğu resimdeki gibi mil cıkmadı benimkinden dişli değildi yani. ilgilenenler varsa resimleri yollarım. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
alpice ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Vites Topuzunu nasıl söktüğünüzü anlatabilirseniz çok sevinirim. Benimde değiştirmem gerek
|
|
Dertlere bir derman aman ALLAH
Aşk ile dön dur ey koca devran Cürüme bulandık, Estağfirullah Gam ise seyran, Mevt ile bayram |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Arka koltuga gec, vitesin topuzunu iyice kavra yaklasik 90 derece bi tarafa cevir farketmez. Sonra Allah ne verdiyse asil yukariya. Baya bi terletir bastan soyleyim ve ciktiginda kafani yukariya vurma, topuzun elinden cikip suratina gelmesine de izin verme. |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
aynen kolivanın anlattığı gibi.90 derece çevir asıl.asılırken zor gelir ama dikkat et.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende de otomatik vites var kolu çok uzun ya kısaltmak mümkün mü? hazır konu açılmışken ve işin ustaları buradayken sorayım dedim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
martial307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı martial307
ya abi vites topuzu yerine bütün vites elime gelmez dimi şunun çıkarıp takılması bana iyice bi öğretirmisiniz
|
|
martial 307
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gelmez gelmez. Kuvvetlice asil. Bayagi bir terletiyor ama cikiyor sonunda. Birden cikince yuzune gozune gelmesin dikkat et. |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
SAĞ SOL YAPARAK ÇIKAR.AMA DİKKAT ET BİRAZ ZOR ÇIKIYOR.
BEN 1 AY ÖNCE ÇIKARDIM. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
ya biz vites topuzunu değiştirttik eskimişti yenisini aldım adam taktı ama sonradan farkettim bu vites topuzu çevirince dönüyor ? öteki sabitti bunun oynamasını nasıl kesebiliriz acaba
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |