![]() |
|
206 sac jant ve kapakları bedava |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2010 Saat 22:40 |
Arkadaşlar eski aracım 206 dan çıkan 14" 4 adet jant ve kapaları var.
İhtiyacı olana verebilirim. Maksat iş görsün. Evi taşıyacağım lazım olan varsa 2 gün içinde gelip alabilir. |
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
murat bana lazım:):):)sen arabayı sattınmı bu arada yaw?işimden dolayı foruma uzak kaldım biraz?
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
34BC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: ... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
yeni 206 aldım. cantlar benimde işime yarar. ödemeli kargo ile gönderebilirsen sevinirim. |
|
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
|
|
![]() |
|
yzt06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
aheha:)ben şaka diyorum..benim işime yaramayacağını murat biliyor zaten:)
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
![]() |
|
34BC ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: ... Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
bizimle kafamı buluyon ramazanda....?
|
|
|
|
![]() |
|
murat bey kardeşim ben arabayı yeni aldım.
kışlık lastik takarım bir takım. bu cantları kapakları ile birlikte ödemeli kargoya ver gelsin.
sende kurtul bu dertten.adresimi sana yazarım.
|
|
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Arkadaşlar valla hiç vaktim yok kargoyla uğraşacak. Evi taşıyorum herşey
curcuna. Ankarada olan varsa gelip alabilir. Resimdekinin aynısı.
![]() |
|
![]() |
|
Arabayı sattım dostum. Yenisine bakıyorum. civic almayı düşünüyorum kısmetse. |
|
![]() |
|
murat bey,
ankarada? nerede ikamet ediyorsun.
ankarada kuzenime aldırsam olurmu?
|
|
|
|
![]() |
|
murat bey,
neredesin bir cevap yazmadın?
|
|
|
|
![]() |
|
murat bey, başlık actın kayboldun. nerelerdesin? neden cevap yazmiyon? |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |