![]() |
|
Peugeot'tan özel kampanya ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2010 Saat 16:26 |
Temmuz ayına özel kampanyada indirimler sunuluyor Peugeot'nun, bu aya özel 207 SW modelinde 5 bin 650 lira, Bipper modelinde 3 bin lira ve Partner Tepe modelinde ise 2 bin 700 liraya varan indirimler sunduğu bildirildi. Feugeot'dan yapılan açıklamada, Peugeot Finans'ın, yüzde 0,89 faizli 36 aya kadar kredi koşulları sunarken, kredi kullanan herkese OGS hediye edildiği belirtildi. Peugeot'nun, tüm bu fırsatlarının yanı sıra 206 Sedan modelinde kasko hediye ettiği, 107 modelinde de 12 bin liraya 12 ay sıfır faiz kredi imkanı ile büyük bir avantaj sağladığı dile getirilen açıklamada, Peugeot'nun yeni monospace modeli 5008'de ise Video Paketi promosyonunun devam ettiği kaydedildi. Yapılan açıklamada, Peugeot'nun, bu aya özel 207 SW modelinde 5 bin 650 lira, Bipper modelinde 3 bin lira ve Partner Tepe modelinde ise 2 bin 700 liraya varan indirimler sunduğu ve 207 CC'de ise 5 bin lira indirim sağladığı ifade edildi. Açıklamada, ayrıca test sürüşü yaparak çekilişe katılan bir ailenin Disneyland Seyahati kazanma şansı elde edeceği belirtildi. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel kampanyalar,yeni araba alcaklar yararlanabilir..
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şu sıra alacaklar için kaçırılmayacak fırsat.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Peugeout 207 SW modelinde ilan ettikleri 5.650 TL lik indirim haberi palavradan ve milleti kandırmaktan başka bir şey değil, Haziran ayı içerisnde 207 SW 1.6 HDI metalik boyalı aracı 32.300TL. veriyorlardı, bende bu reklamı görüp bugün koşturup bayinin yolunu tuttum bana aynı aracı metalik olmayan beyaz rengini 32.000 TL. diye fiyat verdiler, hani indirim var diye reklam yapıyorsunuz diye sordum,bana liste fiyatını hesaplayıp söylüyor, yani liste fiyatı üzerine önce 6.000 TL. zam yapıyorlar sonra 5.650 TL. indirim var diye milleti kandırıyorlar, bunu söylediğimiz zamanda aracı satan müşteri temsilcisi kem küm edip napalım araçlara zam geldi diyorlar. Sakın kanıpta benim gibi koştura koştura gitmeyin bu sadece pazarlama yöntemi, Mayıs ve Haziran ayı içerisinde aracın fiyatı ne ise şimdide aynı fiyat, size söylenen liste fiyatına kanmayın son fiyatını öğrenin, hiç bir fark bulamıyacaksınız...
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
2011ler Gelcek 2010ları Elden Cıkarcaklar Güzel Kampanya:):):)
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |