![]() |
|
206 larla ilgili Görünüm Sorusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuhi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2010 Saat 13:06 |
Selam arkadaşlar 206 almayı düşünüyorum alıncada biraz modifiyeetmeyi tabii :)
ama bana göre arabayı araba yapan jant ve lastikler fakat 206larda bişeye rasladım ilanlarına bakıyorumda aynı model 206 larda dahi arka çamurlukların lastiklerle aralarındaki açıklık farklı resimdede anlaşılacagı gibi kimisi lastiklerden çok yukarda kimisi lastikleri kapatıyor jant ve lastik boyutları aynı bu gösterdigim 206 larda ama neden boyle anlıyamadım , her 206 değişikmi uretiliyor yoksa bu çamurluk kısmını yukarı kaldırabiliyormuyuz acaba? Şu şekilde yani 1. resimde çamurlukla lastik arasındaki mesafe çok iyi ![]() 2. resimde ise nerdeyse çamurluk lastigi yarılamamıs kaplıyarak ![]() Düzenleyen kuhi - 04 Temmuz 2010 Saat 13:06 |
|
![]() |
|
muhlisoz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç!! bu kadar detaylı incelememiştim arabayı?? fotoğrafın çekim açısından kaynaklanıyo olabilir ya da bagajda agırlık yapan bişi wardır bi bilgim yok bu konuda ama belki de model farkından kaynaklanıyodur xt xs gibi |
|
Muhlis Özdemir
2005 206XT 1.4 Adana 1986 |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Yaydan da kaynaklanan bir fark olabilir.. |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
kuhi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
resim açısıyla ilgisi yok bizim binda 3 tane 206 olan var ve 3 de X-line ama birisi çamurlukları yukardayken diger ikisinin nerdeyse yarılıyor lastikleri bende anlamış değilim onlara sorduğumdada onlarda 2. el aldıklarını ve aldıklarında boyle oldugunu söylemişlerdi ,
çok küçük bir ayrıntı ama yinede ben yukarda olanları seviyorum ve araba alamayı dusunurken baktıgımda arabalara cogu ise inik olan eger bu inik çamurlukları kaldırtabiliyorsak bu ay bir 206 almayı planlıyorum, |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
O zaan bahsettiğiniz konu torsiyonlarla ilgili. Torsiyon indirilmiş olabilir eğer böyle bir konuysa geri kaldırabiliyorsunuz... Ama biraz sabredin akşam üstü daha tecrübeleri arkadaşlar deneyinlerini yazacaklardır...
!! Sizinde daha çabuk cevap almak için Üyelerimizi tanıyalım kısmında kendinizi tanıtan bir topic açmanız yararlı olacaktır... |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
gölge oluşmuş 2. resimde belkide el freni çekik değildi aracın.
torsiyonlar oynamışsa tutmaz zaten.
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
ilk resimdeki araç roland garos model ondan olabilirmi?
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
1.yay takılı veya değildir.
2.torsiyon ayarıyla oynanmış.
3.el freni çekili veya değildir.
bu sebepler harici tüm fabrikasyon aynı yüksekliktedir.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206'ların arkasında yay yok torsiyon var torsiyonları 1 bakla veya 2 bakla düşürmüştür. |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
yay taktığın zaman zaten mecbur oynuyorsun arkayla "kuş serisi" gibi gezemicene göre.
Şahin onu kastetmiş.
|
|
A3
|
|
![]() |
|
+1
|
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Torsiyon daha önce söküldüyse orjinal yüksekliğini tutturamamış olabilirler.
|
|
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
benim 206 xt el frenini çektiğimde 2. resimdeki gibi el frenini indirdiğimde 1. resimdeki gibi
![]() |
|
![]() |
|
Bilgiler için çok teşekkürler ,
Peki torsiyonları yukarı kaldırmak yani ilk resimdeki gibi yüksek durması arabada güvenlik sorunu yaratırmı yol tutuşunda felan ? |
|
![]() |
|
bi sorun yaratmaz zaten fabrikasyon öyle.leylek leylek gezersin işte :)
araba ne kadar yere yakın olursa yüksek hızda ve virajlarda savrulma riskin o kadar azalır bunuda unutma.
Düzenleyen EminÖNAL - 06 Temmuz 2010 Saat 09:44 |
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |