![]() |
|
Klima sesi.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2010 Saat 15:42 |
Merhaba arkadaşlar..Klima açıkken gelen bir ses var,merak ettim sebebini..Araba hareket halinde klima açıkken özellikle gaza yüklendiğimde tiz bir uğultu geliyor.Gazdan ayağımı çekince kesiliyor,sebebi ne olabilir acaba?Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bendede başladı bu ses kayıştan diye düşünüyorum ama baktırmak lazım bilgisi olan varmı arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bu sorunun sebebi nedir? bilen arkadaşlarım cevap verirse sevinirim.Performansı da etkileyen bir durum var ortada.
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Klima açıkken aracın performansının düşmesi normal
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
aynı durum bende de oluyor. nedenini bende merak ettim konuyu okuyunca böyle çok hafif bir uğultu sanki bir filtreden hava geçişi oluyomuş gibi bi ses geliyor.
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
klima motoru bilyalarında sorun olabilir.. motorun performansının düşmesi gayet doğal. klimaya geçtiğinde egzantrik kayışı biraz daha fazla gerilir gergi bilyasıda ötüyor olabilir.
|
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
konu açılalı epey olmuş inşallah klima motoruna baktırmışsınızdır. yoksa büyük olasılıkla şimdiye kadar çoktan arıza vermiştir( çalışma süresine bağlı olarak)
benim önceki aracımda da aynı problem vardı. klima açıkken zorlanıyor ufark tefek sesler geliyordu. taki klima açıkken motoru zorlayana kadar. tak diye bir ses geldi ve araç kasıldı. klimayı kapatıp yola devam ettim. ertesi gün klima kompresörünün içinde parça kırıldığını öğrendim. yenisini 950 yan sanayisini 750 ye (çin malı) takıyolardı. Neyse ki tanıdık bulduk ve 200 tl ye içindeki kırılan parçayı değiştirdik. bu sesi duy1n arkadaşlar hemen baktırsın.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Allah şükür ses yok. Muğlanın neresindesiniz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |