![]() |
|
cırcır mı?baskı balata mı? kavrama merkezimi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakCan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2010 Konum: MUGLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakCan206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2010 Saat 17:45 |
ARkadasllar merhaba !206xs marka aracım var yaklasık 10km de bır bazen sureklı...degısıyor km'ye gore...Debrıyaj pedalaıma bastıgımda cıt dıe bı ses gelıyor ve debrıyaj sonuna kadar bosa gıdıyor bıraktıgımdada yavas yavas gerı gelıyor...Arkadaslar İlk gıttıgım tamırcı baskı balata dedi..400tl masraf..2.gıttıgım baskı balatayla alakası yok cırcırdan yada telden dedı 80tl..!. 3. olarak bugun bosh car servıce gıttım debrıyaj setı merkezı patlamıs yag kacırıyor dedı 200-400tl arası fıya bıctı.Arkadaslar bu nedır ya hergıttgım yer farklı bısı dıyor yardım edın hangısıne gıdeyım?Suan aracımla kıbrısta oldugum ıcın baska secenegımde yok.Yardımlarınız ıcın sımdıden teskkurler arkadaslar
Edit: lütfen konu başlıklarını küçük harfle yazalım. Düzenleyen H-a-d-i - 17 Haziran 2010 Saat 17:53 |
|
ATAM izindeyiz Hız delisiyiz
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj merkezi diye bişey yok teli değiştirt arızan çözülür en son ihtimal baskı balataya baktırırsın
|
|
|
|
![]() |
|
BurakCan206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2010 Konum: MUGLA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakCan206
Bosch car 206da tel yok dedı kardesm ..alt ve ust merkez varmıs
|
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Kaç model araban
|
|
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende oldu geçen hafta izmit adayan peugeot servisine gittim baskı balatanın bittiğini söyledi 400 lira :) masraf çıkarttı başka bir usta baskı balatada birşey olmadığını telin cırcırının bozulduğunu söyledi 75 lira :) en son gittiğim usta debriyajın yukarda kavradığını söyledi ayar yaptı teli değiştirirsen iyi olur ancak birazdaha idare eder dedi 2 gündür hiç yapmadı netten tel siparişi verdim orjinal peugeot 52 lira yarın gidip değiştiricem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakCan206
1999 model kardesım snnkı kac model?
|
|
|
|
![]() |
|
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araçta 1999 model xt
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Selamlar,
Resimde görüldügü gibi tel yok, Bosch servisi dogru söylemis. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakCan206
Arkadaslar bgun yenı bırıne gıttım adam dedıkı %90 halattındır...degstrrz yada yaglarız dedı bakalım hyrlısı yarın sbh gıdecem yaptırmya bıde sbh balans ayarı yaptırdım adam sadece on tekerlere yaptı arklarına gerek yok dedı sızcede gerek yokmudur?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |