![]() |
|
motor şişiyor fan çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2010 Saat 19:18 |
1400 motor benzinli lpgli partner aracım rampada şişiyor hararet 90 ı geçince arıza lambası yakıyor bir daha da gitmiyor stop ediyor tekrar çalışınca araba felç olmuş gibi oluyor sürekli fan çalışıyor motor 2000 devri zor buluyor 3 kere aynı olay oldu.motor soğuyunca düzeliyor.Benim merak ettiğim peugeot motorları bu kadar zayıf mı beyin,fan,enjektörler bunlarla ilgili bir sorun mu var.Yarın Ordu Bayram peugeot yetkili servisine götüreceğim.Aynı konuyu 2 gün önce yazdım fakat bu sabah yine beni yolda bıraktı.Öğretmenim.91 model mazda 323 üm vardı 8 yıl kullandım beni birkez olsun yolda bırakmadı.Arabayı yenileyelim diye partner aldık böyle oldu.Beraber gittiğimiz öğretmen arkadaşlara kaçıncı rezil oluşumuz.Araç rampa çıkmam diyor.
![]() ![]() |
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hararet müşürü, devirdaim pompası ve radyotörin durumlarının kontrol edilmesi gerekli
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oksijen sensörü arızası verdi.servis 800 tl istedi
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
off büyük para geçmiş olsun partner in benzinli modeli olduğunu bilmiyordum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |