|
aracıma photoshop yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2010 Saat 09:50 |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pusat81 nickli üyenin "üye araçlarımız" başlığında bu aracın daha fazla resimlerini bulabilirsin.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
syz33
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emrah haklısında ben meraklı arkadaş varsa bu arabada yapsın istiyorum.Sebebide spor ama sade bir görüntü olsun istiyorum eşimde kullanıyor arabayı abartı olmasın diyorum ilgine teşekkür ederim.
|
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rc jant
+ 5cm yay + cam filmi + cıta boyama + far kaşı + angel + macbiyel + logo ve anten iptali = 2000tl borcun :) |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mıtak askadaşımızın eski aracının tamponu altındaki lagunaya ait değilmi ayr bir hava katmış
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyimişşş :)
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olsun yine,arkadaş kendi aracının üzerindeki duruşu hakkında fikir edinebilir.
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardesım az beklersen yardımcı olurum bende ama arkadaslar yapmıs zaten sanırım
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
gozem
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aklıma 206 nın unutulmaz reklamı geldi bi anda^^ bizde ne yapmaya çalısıyoruz
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
safrane23
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
Arkadaşlar bende gündüz farı takmayı düşünüyorum fakat yer bulamıyorum. Sislerin oralarda bir yerde olsa güzel dururdu.Varmı daha önce yapan arkadaş.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracınızı belirtirseniz..imza hanenize de aracınızı eklerseniz bir daha araç belirtmek durumunda kalmazsınız ve arkadaşlarımız daha iyi yardımcı olacaktır..
|
|
safrane23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
sanırım haklısın kardeş dikkatimden kaçmış :)) 206 sedan aracım 2007 model tampon bölümü üstteki kırmızı 206 ile aynı.
|
|
safrane23
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı safrane23
|
fikri olan yok sanırım.
|
|
http://img2.netcarshow.com/Peugeot-206_Sedan_2006_800x600_wallpaper_06.jpg
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |