![]() |
|
replica jant konusunda tavsiye? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2010 Saat 18:16 |
orjinal jantların fiyatları epey yüksek. diyorum ki şu sirocco 15" leri, replica alsam.. ne dersiniz? replica olması 10,000 km geçmeden dağılacağı anlamına gelir mi? yani en nihayetinde alüminyum alaşım değil mi bunlar? orjinal sac jantların döküm olması, replica da olsa alüminyum alaşımlı jantlardan sağlam olacağı anlamına mı gelir ?
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşların çoğu yıllardır bu jantlardan kullanıyor.sıkıntı yaşayan pek duymadım ama yinede alacaksan piyasada tutulan markalardan almanı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
replika jantlar 500 600 tl arasıdır. 2. el orjinale 700 ile 800 tl vermek daha mantıklı. Sonuçta orjinal fabrikasyon ürünü. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
arkadaşlar 206 aracıma 15 jant atlantis arıyorum ama bulamadım.. bulunmaz hint kumaşımı anlamadım yoktur hiçbiyerde ..adres verebilirmisiniz lütfen..
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
atlantis 17''inçtir normalde. ama 15'' replicası var: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-15-inc-jant___pejo-206-207-306-307-rc-janti___muzaffer-ticaret-104168898/detay |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
eyvallah üstat hemen görüşeceğim saolun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |