![]() |
|
sizce bu stop ve fiyatı nasıl???? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2010 Saat 11:44 |
merhaba arkadaslar biraz once nette dolaşırken ilandaki stoplara rastladım acaba nasıldır iyimidir? çünkü fiyat baya uygun gözüküyor.biliyosunuz bu görünümdekiler neredeyse 2 katı daha pahalı... yada bu markayı kullanan varmı? varsa yorumlarınızı beklkiyorum tesekkurler...
http://www.sahibinden.com/ledli_stop_peugeot_206-38WQQaXQQ25003342WQQpXQQdisplayitem |
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stop güzel, fiyat konusunda bilgim yok, internetten ledli stop fiyatları araştırılıp karşılaştırılabilir, montajı zaten kolay, kendiniz de yapabilirsiniz..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
montaj yapmadan önce eğer üzerinde fitil gelmediyse mutlaka 1-2 mt. ince fitil alın
|
|
![]() |
|
itouch_GTi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: LEVENT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı itouch_GTi
Kırmızı olanından Aksaray'da bir aksesuarcıdan almıştım fakat kalıbı ilginç şekilde küçük geldi yaklaşık 1 parmak boşluk kaldı sac ile stop arasında gidip değiştirdim sonra,SONAR marka stop aldım.Ayrıca bu stoplar yerli üretim ve malzeme olarakda zayıf dikkat etmeni öneririm.
Düzenleyen itouch_GTi - 07 Mayıs 2010 Saat 13:21 |
|
Follow me..If you can!?
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Teşekkurlerr
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Ledli stoplarda o kadar çok marka ve model olduki fiyatlar yerlerde.
Ayrıca ilan sahibini tanıyorum.Bakırköy'de tuning dükkanı var.(bende FK ledli stoplarımı ordan almıştım ve bir sorun yaşamadım)Burayı da yeni açmış galiba.
Müşteri çekme veya elindeki malı eritme maksatlı uygun veriyor olabilir.
Montaj da yapıyorlar taktırın boşluk olmazsa (özellikle sağ taraf) bence alınabilir bir ürün.
(Bende sonradan sağ tarafta bagaj ile far arasına yaklaşık 1 parmak girecek kadar boşluk oluşmuştu.Gözlemledim çoğu araçta da aynısı oluyor ama ledli stobun güzelliği bunu örtüyor,rahatsız edici birşey değil bence)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
kırmızıyı esgeç ama siyah olan hoş duruyor. fiyat da uygun. bak emin de oradan almış ticaret yapmış memnun. pek fazla düşünecek bir durum yok gibi. sen de beğendiysen tak da araban da fotoğraflarını görelim bence
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
kırmızı olan belki ama füme olan daha bi güzel
|
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
buda güzel duruyor
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
bence fena durmuyor ama önemli olan yerine tam oturması.fiyatta çok pahalı değil ama yinede pazarlık etmeni öneririm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |