|
SATILIK PARÇALARIM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SUPERMAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2010 Saat 03:11 |
206 MODELLERINIZLE BIREBIR UYUMLU ON AMORTİSÖR TAKIMI ORJINAL
FRANSIZ MALIDIR YAGLI DEGIL GAZLIDIR FIYAT 150 TL TAKAS OLUR
-------------------------------------------------------- 206 İÇİN VİRAJ DEMİR LASTİKLERİ VE VİRAJ DEMIR ÇUBUGU Z ROTU SAĞ VE SOL ÖN TAKIM ORJINAL FRANSIZ TAKIM HALINDEDIR FIYAT 30 TL ---------------------------------------------------------- 206 İÇİN BİREBİR UYUMLU AMORTÜSÖR TAKOZU TAKIM HALINDE SATILIKTIR ORJINAL ÜRÜNDÜR FIYAT 75 TL ------------------------------------------------------- 206 İÇİN ALT SALINCAK SAĞ VE SOL TAKIM OLARAK VARDIR TERTEMİZDİR VE KESINLIKLE ORJİNALDIR FIYAT 100 TL |
|
Eleanor_
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi günler bana z rotlarıyla salıncaklar lazım ama parçalar sıfır mı yoksa çıkma mı?
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
SUPERMAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
parçalar çok az kullanılmış sıfır denecek kadar az
|
|
Eleanor_
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki neden çıkarılmış bilgi verebilirmisiniz biraz malum bu parçalar görsel acıdan biseye hitab etmiyo yani zevk için çıkarılacagını zannetmiyorum?
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
SUPERMAN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu parçalar takıldıktan sonra araç satılmış arkadasımın aracıdır fiyattada anlışılamadığı için tekrar eski parçaları takılarak fiyatta indirim yapılmış yeni parçalarıda vermemiş.
|
|
Halis Öğretmen
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Gazlı amortisörlerin normalden farkı nedir?Daha sert bir sürüş sergiliyor diye okudum nette. |
|
SUPERMAN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ustamın söylediğine göre yaylılar taşımıyormuş aracı ve çok çabuk deforme oluyormuş gazlılar çok daha sağlammış yağlılara göre tabi net ayrıntıyı bende pek bilmiyorum. ama görüntüsünde bile yağlı ve gazlı arasında çok fark var yağlılar çok daha basit ve dandik duruyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |