![]() |
|
SATILIKLARIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol kardeşim
|
|
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
kaça verdin laptopu merak ettim.1000 yazmışsın çünkü peşin 960a var sıfırı
|
|
A3
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
950 ye verdim kardeşim dosyalarımı yedeklemek için 1 gün süre istedim bugün teslim edicem,nerde war bende merak ettim ben 1900tl ye akmıştım geçen sene teknosadan
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
walla bende şimdi sıfırını buldum piyasada uygun tabir edilen bir yer 1800tl yazmış sen o fiyata nerden buldun hemde sıfır walla doğruysa elim bollaşınca alıyım bende
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
o akşam baktığımda bende aynı sitede bunu bulmuştum.
ram ve harddiski seninkinden yüksek Ghz aynı sadece işlemci modeli ve ekran kartı farklı.ilanı kaldırdın galiba tekrar karşılaştırma yapamadım.satmana sevindim.alacak olursan bence bunun fiyatı iyi. Düzenleyen EminÖNAL - 21 Nisan 2010 Saat 14:20 |
|
A3
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İki işlemci ve kullanılan anakart veriyolu arasında çok fark var , P serisi daha az enerji tüketir adı geçen işlemcinin virtualization gibi bir çok özelliği vardır , t serisi biraz daha yüksek enerji tüketir ve adı geçen işlemci özellikleri baya düşük bir işlemci. Ama yine de 1700 lira çok para bir laptop için...
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
mutlaka işlemcinin rolü önemli ama 2 katı para ??
sen elin bollaşınca bundan al canberk :)
naptın başladın mı arabaya ?
|
|
A3
|
|
![]() |
|
yok emin başlayamadım hafta sonu trabzondaydım ablamın dügünü icin perşembe günü baslıcaz kısmetse biraz para bulabildim kaportayı yaptırıcam direk onDAN sonrarası allah kerim
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
saol
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |