![]() |
|
Hangi Peugeot daha sağlam ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2010 Saat 12:50 |
Düzenleyen Kemal - 20 Nisan 2010 Saat 12:55 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11677 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunları izleyen bidaha peugeot almaz
![]() |
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Peugeot ne yapsın duran duvara vuruyorlar taşı taşa vurunca bile kırılıyor (biraz rahatlayalım: )) |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Arabamı alırken (207 1.4 HDI) bunu alma Honda al, onlar çok sağlam dediler, Euro n-cap'tan Honda ve aldığım arabayı kontrol ettim, aldığı puanlar açısından Hondayla aynıydı (5 yıldız). Bence çok da kötü değil.
Düzenleyen t@lip - 20 Nisan 2010 Saat 15:03 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Diğer araçları da izleyip aldığı puanlara bakmak lazım. Rahat olun arkadaşlar.
Düzenleyen t@lip - 20 Nisan 2010 Saat 15:04 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
ben bu testlere sıkça bakıyorum diger markalarada bakarsan aralarında fazla bi fark olmadıgını görürsünüz bazı markalardanda iyi durumda oldugunu görürsünüz peugeot ları kötülemeyelim pejo kullanıcıları genelde çok titiz en ufak seste arabada arızamı oluyo diye endişeleniyorlar tüm markaların sorunları var önemli olan araçları ezmeden kullanmak ben şahsen kulladıgım araç için kendimi çok şanslı hissediyorum konfor vs. ayrıca paylaşım için tşk.
|
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
tek izleyemeyen ben miyim ?
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Youtube yi açmak için başlat ayarlar ağ bağlantıları yerel ağ bağlantısına sağ tıkla özellikler en altdan internet ileşim kuralları (TCP/IP) tıkla aç dns sunucu adresini kullan
Yeğlenen DNS sunucusu : 208.67.222.222
Diğer dns sunucusu :208.67.220.220 yazıp izleyebilrisiniz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Titizlik konusuna katılıyorum,,ben de en ufak bir seste "amannn" diyorum ama hiç de aman diyecek bir durum yok aslında..SOnucta tekerler yerle temas halinde boşlukta sürmüyoruz arabayı,,
Ayrıca kendi aracımın testinde gördüm ki arabanın ana hatları,direklerinde eğilip bükülme ,kırılma v.s görmedim ki onun daha önemli olduğunu duymuştum çamurluktan,kaputtan.. |
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Allah kazanın hertürlüsünden cümlemizi korusun bu testleri görünce mankenlere bile acıdım böylesi kazalarda altındaki aracın çok fazla da rolü olacağını pek sanmıyorum nerdeyse hepsi motoru kucağına alıyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen osterreich - 20 Nisan 2010 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
youtube'a dediklerini yapmadan da girebiliyorum ama bende mesaj boş gözüküyor yani hiçbirşey yok..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
bende de aynı:)
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
106 niye yok..bence en saglam o :D
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Ne bmw'ler ne mercedesler var hava yastıkları çıkmıyor ortaya..maşallah şunlara bak :) İyiki peugeot sahibiyim. |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
en garantilisi 106
![]() ufak ve cevik oldugu icin , refleksiniz iyi ise aradan kacarsiniz, kacamazsaniz, Allahin rahmetine kavusuruzsunuz. Yani sakat birakmaz, süründürmez, kimsenin size bakmasina gerek kalmaz ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |