![]() |
|
Cila tavsiye.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2010 Saat 10:28 |
ben pazar günü aracımı cilaladım AMWAY diye bi marka var heryerde satılmıyo aynı bu avon-orflaime gibi satılıyo benim hatunun arkadaşı yapıyomuş o tavsiye etti aldım değdiği yeri pırıl pırıl yapıyo :)
daha önce çbs silikonlu kullanıyodum ama AMWAY daha iyiyiymiş ama nerden teğmin edersin bilmem belki internette wardır .... kolay gelsin :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun kargeş sanırım birkaç yıkamaya geçer
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Bu hafta sonu ÇBS teflon cila ile cilaladım, aracın boyası sıkıntısız kısımlarını güzel parlatırken küçük ciziklerin bile içerisine solarak bembeyaz çıkardı. Çizikler iyice sırıttı. Bilginize..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
hangi cilanın PLASTİK parçada sorun olup olmadığını soruyorum |
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
cbs marka pasta ile ufak çizikleri kapatabileceğini düşünüyorum benim 106 da birçok ufak tefek çizikleri onunla kapatmıştım üstüpü ile elle uygulamıştım pastayı |
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Arkadaşlar konuyla pek ilgili değil ama gecenlerde hepsi burada.com da sonax güçlü cila diye bi ürün gördüm fiyatıda baya cüzi 8 tl kargo falan bedave sipariş verdim daha gelmedi isterseniz sizde bakın fiyatı iyi diye bilgilendirmek istedim. ürün elime gecince deneyip yorumumu yapıcam sizede.
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
bu yazılanların benim sorumla alakası yokki:)
|
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
kesinlikle katılıyorum bende kullanmıstım benim 106 da baya memnun kalmıştım |
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
![]() ![]() ![]() ![]() |
hazır bu konuyu görmusken bende bir soru sorayım aracım lacivert oldugu için çizikler çok belli oluyor.
birisi arabama anahtarla sanırım saglı sollu 1 metre kadar cizmiş üstüne birde dün betondan bir saksıya sürttüm yandan, aracı yıkattım ama çizikler duruyor acaba boyatmaktan başka bir çözümü var mıdır :(
|
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
![]() ![]() ![]() ![]() |
çbs nin cilasını tavsiye etmiyolar bende diğer aracımda kulalnmıştım fakat profesyoneller iöerigi dolayısıyla tavsiye etmiyor
şahsi görüşüm cilada meguaris sonax turlewaxdan şaşmıcaksın ![]() |
|
![]() |
|
bende beğendim aracındaki uygulamayı ancak baya bi profesyonal çalışılmış ben kendim yapıcam ve plisaj makinasıyla değil elle uygulamayı düşünüyorum ancak bide bantlama işiyle ugraşmamak için sordum
|
|
![]() |
|
evet plastık yerler bantlandı ve uygulandı cok memnun kaldım
|
|
![]() |
|
bazı cilalar plastik bölgelerde beyaz lekeler olusturduğu için bantla maskeleme yapıyorlar seninki mesela maskelenmişti her cila opak boyada uygulanır ama her cila metalik boyaya uygulanmaz uygulansa bile verim alınmaz
|
|
![]() |
|
aracım metalık sıyah opak derken ?
hıc bır sorun olması neden sorun olsun kı |
|
![]() |
|
tamam iyi güzel 3M i tavsiye ediyorsun da plastik bölgelerde sorun oluyormu birde senin arac opak benimki metalik
|
|
![]() |
|
3m kullanıldı aracımda tavsıye edıyorum
|
|
![]() |
|
Madem hazır konu açılmış bir kaç soru da ben sorayım;
araca bende cila uygulamak istiyorum ancak teflon yada silikonlu arasındaki fark nedir birde hangi marka ve model cila siyah ve boyasız plastik malzemelerde ( kapı çıtası, tampon, cam lastığı,vs.) beyaz leke yapmaz tavsiyeniz nedir
Bu arada aracın rengi metalik kristal mavi (Açık mavi)
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bence yeteri kadar parlaklık sağlarsın. Sonax, Carpex ürünleri de hemen hemen aynı kalitede. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
hazır güncelken birde nasıl yapılır topiğinde cila uygulaması nasıl yapılırı bulamadım bi ara vardı sanki forumda yerini bilenler bi zahmet
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
cila tırnak giren şeklinde tabir ettiğin çizikleri kapatmaz
ama pırıl pırıl yapacağı için pek o çizikleri görmezsin :) meguiars ürünlerini tavsiye ederim |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |