![]() |
|
307 de ki duman |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 Saat 15:12 |
MERHABA ARKADASLAR.BENIM 2002 MODEL .2 LIK BIR HD 145000 KM DE 307 VAR.
CEKISDE BIR PROBLEM YOK YAG EKSITMIYO. AMA CALISTIRIP BIRAZ GIDINCE DUMAN ATIYO.2.VITESDE GIDERKEN VE 3. VITESDE AYAGIM GAZDANCEKINCE VEDE DEP O DAKI MAZOT SON 2 CIZIKDEYKENDE ATIYO. BUDA BENI RAHATSIZ EDIYO NEDENINI VE NE YAPACAGIM KONUSUNDA BILGI VERIRSENIZ SEINIRIM. Düzenleyen hhuzun - 04 Nisan 2010 Saat 13:40 |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aramıza hoşgeldiniz kendinizi tanıtırsanız yardımcı oluruz
|
|
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
hosbulduk arkadaslar ;ustdede bahsetim kendimden ismim vedat (hhuzun) fransadan yaziyorum.
peugeot un ana vatanindan . burada arabami servise goturdum makinalara taktilar bir sonuc cikmadi. problem yok diyolar. ama araba rolantide duman atmiyo. isininca atmiyo. sehiricinde malum 50km hiz siniri olunca 2.vitesde gitmek zorunda kaliyoruz.birde 3.cu vitesde ayagimi gazdan ceksemde motor freni calisinca yapiyo,uzunyolda cekis guzel 60litre ile 1300km gidiyo sehir icinde 950km ;yokuslarda banamisin demiyo basdikca gidiyor; birde arabada indigimde cig mazot kokusu geliyo ama bu duman meselesi kafami karistiriyo;
yardimci olacabilecekmisiniz Düzenleyen hhuzun - 04 Nisan 2010 Saat 13:39 |
|
|
|
![]() |
|
arkadaslar cevap yokmu
|
|
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
hoşgeldiniz. site kuralları gereği önce üyeler kendilerini tanıtmalılar.bu linkten kenizi tanıtmanızı rica ederim.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim |
|
![]() |
|
arkadaslar bu konuda bilgisi olanyokmu?
|
|
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
kardes anlattagin sekilde duman atmasi bana garip geldi ama mazot kokusu enjektor borularindan sizdirma olabilir ayni sorun bendede var ve bu motorlarin genelinde gorulen bir sorun
duman olayina hasim usta yardimci olur konuyu gorunce mesaj atar |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sagolasin kardes bilgilendirme icin sim di hasim ustanin engin tecrubesinden faydalanabilirsek menmun olurum;burda yani fransada anlamadilar buyuk bir ihtimal turkiyede gosterecem birde;
bir sorum olacak uzun yolda bir sorun olurmu 3500 km gibi
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |