![]() |
|
206 için yardım plss |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2010 Saat 03:37 |
Acaba neden bu kadar tutuldu peki bu araba? Hadi ben hata yaptım diyelim....
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet 206 çok rahatsız bi araba ve ön takımı falan çok dandik.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım bende seninle aynı durumdayım neredeyse amortisör değiştirecekdim, bende yeni aldım aracımı ve senin yazdığına benzer bir konu açtım.
Malesef bir çözümü yokmuş bende inanamamıştım ama durum bu,alışamassam satacağım zaten yaza. Ama hala anlamış değilim böyle kaas gibi bir süspansiyon nasıl olur diye, yol tutuş içinmiş:))) şaka gibi araba yol tutuş konusunda da bence çok iyi bir araç değil. Bir kere yerden yüksek bir araç çamurlukla teker arasına kafam girer ve bana yüksek hızlarda hiç güven vermiyor,120 yi geçmiyorum o yüzden, yay amottisör takdırsam demek popomun üstünde gidiyomuşum gibi olucak. Direksiyonda yarı hidrolik sanki ,opellerde(2001corsa,vectra,2001 focus denedim) bildiğiniz tüy gibi 206 da bildiğiniz kalas gibi. Birde bu denediğim 3 araçdada(2001 corsa c vectra ve focus) direksiyon hızlandıkça sertleşti,206 da direksiyon hızlandıkça sertleşiyormu bunu hiç anlamadım, bilmiyorum bunu bilen varsa yazarsa sevinirim... |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
genelde süspansiyondan ziyade araçtaki lastiklerine bir bakmanı öneririm.bazı marka lastikler sert olduğundan ufak bir taşın üzerinden bile geçsen sanki araç yolda dökülecekmiş gibi bir his yaratıyor.
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
süspansiyon bana çok kötü geldi derken neyi kast ettin anlamadım ama 206 ların süspansiyonu serttir bu doğru. gerçi sadece süspansiyonu değil herşeyi sert mesela direksiyon da sert pedallarda sert koltuklarda sert...
Düzenleyen ErolSen - 01 Nisan 2010 Saat 18:21 |
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yeler%DDm%DDz%DD-taniyalim
kendini tanitirsan daha guzel anlasiriz ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ya arkadaslar ben 1 hafta önce 206 aldım ilk defa pejoya bındıgım ıcın suspansıyon bana cok kotu geldı daha amartisörlerine baktırmadım ama forumu okuyunca 206 nın suspansıyonunun sert oldugunu ogrendım.acaba normalmı aldıgım kısı arabaya bakmamıs bı kac yerı calısmıyo otamatık kılıt surucu yan ayna ayar tırnagı ve rot balansa ıhtıtacı var.uygun fıyata aldıgım ıcın ve motoru saglam oldugu ıcın pek aldırmadım.suspansıyon konusunda yardım edersenız tesekkur ederım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |