![]() |
|
Ankara'da Pug servisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2010 Saat 00:47 |
ewet forumdakilerin çoğu gündüzlere gidiyo buraya uğra bence bende ilk buraya uğramayı düşünüyorum abi kafana yatmazsa vatan peugot yada simge peugeot da uğrayabilirsin buralar içinde iyi şeyler duydum
|
|
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) güzel yorum
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
forumlarımızda ankaralı üyelerin geneli gündüzler peugeot ya gidiyor. Çok fazlada yer aramanın anlamı yok bilindilk yer iyidir
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Mesela öz simge peugeot duyan bilen giden varmıdır?
|
|
![]() |
|
Aradaşlar yokmu başka tavsiye verebilicek tecrübelerini arkdarabilicek üyeler...
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
bende ankarada 100bin bakımı yaptırmayı dşünüyorum ya gündüzlerde yada vatan peugeot ra yaptırmayı düşünüyorum ikisi hakkındada iyi şeyler söylüyolar ikisine uyrayıp fiyat alınabilir
|
|
![]() |
|
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
murat usta iyidir ben bi kere gittim yanına işçiligi ve ilgilenmesi iyi |
|
peugeot sport
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gündüzler peugeot murat usta
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Arkadaşlar sanayide ustalardan artık bıkkınlık geldi, eski aracımında da bunda bilgisiz ustalardan uydurma çözümlerinden bi yeri yaparaken diğer tarafo bozmalarından bıktım,peugeot araçlarla daha yeni haşır neşir olmaya başlıyorum o yüzden servis ve usta bilgim ise hiç yok.
Sizden ricam peugeot ve özellikle 206 modelinden iyi anladığını düşündüğünüz servisleri söylemenizdir,zira yakın zamanda aracı bakıma sokmak istiyorum ön-takım, motor olsun iyi bir bakım yaptrmak istiyorum. Deneyimleri aktaracak ve öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |