|
Cd çaları açınca bip bip sesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2010 Saat 10:16 |
Arkadaşlar merhaba,
2007 model 207 aracımın cd çalarını kullanırken bip bip şeklin 1 saniye aralıklarla sinyal veriyor. Nedeni nedir ve nasıl halledebilirim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Kazsız cezasız arızasız keyifli sürüşler dileklerimle..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
teyb kendini sıfırlamış olmalı peugeot planet test cihazına bağlanıp aracın şase numarasının teybe kodlanması gerek
|
|
|
|
t@lip
2. Vites 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kodla ilgili bir sıkıntı olduğunu tahmin etmiştim efe, cevabın için teşekkürler. Teybin kendini sıfırlamaması için örneğin akü değişiminde yapılması gereken bişey varmı yoksa kutup başını söktün taktın kesin sıfırlar mı? Araç bu sıra 4-5 dk içerisinde ekonomik moda geçiyor. Bir süre aküyü takip etmeye gerekirse değiştirmeye karar verdim. Yani gerekli olursa aküyü değiştirdikten sonra servise gideyim diye düşünüyorum.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
aküyü değiştirin bence söküp takılmasıyla alakası yok güç 12 volt altına düşünce böyle arızalar meydana geliyor
|
|
|
|
t@lip
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Biraz önce ankarada bir özel servisle görüştüm, onlarda senin söylediğini söyleyip 30TL'ye şasi numarasını cihaza kaydederiz dediler Efe. Biraz araştırayım daha uygun fiyata yoksa gidip yaptırayım artık. Yardımların için çok sağol.. Bir de unutmadan, arasıra CD takılıyor içerinde. Cd çalarım içine doğru WD40 sıksam problem olurmu acaba.
Düzenleyen Talip_019 - 16 Mart 2010 Saat 16:00 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
peugeotefe
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
o fiyattan aşağı yapan bir yer yoktur sanırım Talib bey.Cd nin takılması içindeki gözden yapar fakat teybi açarak WD40 sıkmanız daha iyi olur. |
|
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
t@lip
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu siteden çok şey öğrendim, arkadaşlardan biri ne yapmam gerektiğini, diğeri nasıl yapılacağımı söylüyor, çok sağolun arkadaşlar.
Düzenleyen Talip_019 - 17 Mart 2010 Saat 09:54 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |