![]() |
|
yardım lütfen (206 gti) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 20:24 |
Merhaba arkadaşlar, birazdan tanışma topiginde kendimi tanıtıcam yalnız önemli bir sorum var özellikle bu konu hakkında gerçekten bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Bugün her zamanki güzergahımda ilerlerken, bir levha dikkatimi çekti hız limiti 80 olan yolda benim hızım 93 km idi ve bu dijital levhada bu uyarıyı verdi Hızınız 93km fln yazdı..Acaba ceza yemiş olabilir miyim diye tereddütte kaldım bende? Bu dijital levhada sabit radar fln var mıdır? teşekkrler |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radar değldir o hızını yazar sadece
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
iki üç kez aynı yoldan geçtim, üzerinde kamera fln da vardı zaman zaman da "trafik kurallarına uyunuz" "hız limiti 80kmdir" gb uyarılar veriyordu...
|
|
![]() |
|
o cogu yerde yazar herhangı bır sorun olmaz sıkıntı yapma kendıne
|
|
![]() |
|
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadasım için rahat etsın genellıkle ispark olan bolgelerde olur o levhalar benım calıstıgım yerdede var sadece hızını gosterıyor ben sayısını soyleyemıyorum ama cok gectım cezada gelmedı ıcın rahat etsın =)
|
|
![]() |
|
çok teşekkürler arkadaşlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |