![]() |
|
tıkırtı seslerı(acil yardım) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
burhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2010 Saat 20:19 |
iyi gunler dun 2001 model 206 xr aldım
dun aracta hıcbırsey yoktu bugun bı tıkırtı seslerı gelmeye basladı aractan ozellıkle daha dogrusu sadece kalkarken yapıyor bunu aracın dısına cıkıp bakıldıgında ses yok sadece ıcerden duyuluyor ses saga sola baktım surten bısey yok ayrıca vıtes den gıcırtı seslerı gelıyor ne ıs anlamadım ama bu tıkırtılar sadece kalkarken oluyor yardımcı olursanız sevınıtrım |
|
![]() |
|
burhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sesin nerden geldıgınıde bılıyorum acıkcası boyle bı durumun olusması benı sıkıntıya soktu vıtes gıcırtısı yagdandır dıye dusunuyorum ama tam bılgım yook yardımlarınızı beklıyorum
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
şanzıman yağın eksilmiş olabilir. Kalkarken gelen seste ön takımdan geliyor olabilir. Seside tam bilmediğimiz için pek bir yorum yapamayacağım.
|
|
![]() |
|
on takımdan gelse dısardan ses gelırmı yanı dısardan ben bısey duyamadım ama soyle bısey var amortısor arka tarafı batırınca gıcır gıcır edıyor ordan olabılırmı
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eline bi dw-40 al bi yağcıdanda rica et aracı havaya kaldırsın. alttan vites itici kollarını dw40 ile temizle.. yağmurlu mevsimden sonra suyu yediği için kuruyor.. rolantide kalkarken sallantıda gıcırtı yapar..
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
ilk kalkarken oluyo hızlanınca ses bitiyo sanırım böyle söylemek zor ama benimde öyle bi sorunum war motor kulaklarının değişmesi lazım dediler ama tam belli deil gidip göstermen gerek sağlam ustaya
|
|
![]() |
|
peki tahmini masraf ne kadar olur eger motor yanaklarındaysa sorun
ıkıncı olarak yagı daha sonra koydursam sorun olurmu gıcırtılı kullansan vıtesı sıkıntı yaparmı |
|
![]() |
|
birde ankarada guvenebılecegım bır tamırcı tanıyan bılen varmıdır
|
|
![]() |
|
valenciaendoor ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı valenciaendoor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostim tarafında Atisan kavşağının oralarda da Vatan Otomotiv var, ora da olabilir.
Yine Yıldırımlar'da Öz Simge var; oranın iyi olduğunu okumuştum birkaç yerde, ama işim düşmedi.
Şahsi tavsiyem Vatan Abi'dir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar benimde öyle bir sorunum oldu kalkarken arabada tuhaf bir ses vardı servise kötürdüm arka torsiyon bilyelerinden çıktı tornalandı tamir takımları değişti ses kayboldu birde grank kasmağını baktır oda yapabilir dediler
|
|
![]() |
|
comondx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2008 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
torsiyon bilyasının tamiri tam olarak kaça patladı size |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |