![]() |
|
boyatsam nasıl olur ne kadar tutar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2010 Saat 12:17 |
peugeot 307
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence tampon çıtalarını boyat kapı cıtaları kalsın cok hos duracagını düşünüyorum. tahminimde tanıdıgık yer bulamana göre 150-200 civarına yaptırırsın.
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım kardeş ama ben o şimdi görünen kapı krom kaplamalarını çıkardım siyah halinde şimdi
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
krom kaplamalar dursun tampon çıtaları boyansın
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
krom kaplamalarını çıkardım sadece cam ile kapı kollarındakiler duruyo
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
4 parçayı 150ye boyatırsın..bencede tamponlar tamam ama kapı çıtaları siyah kalsın daha hoş bence..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
evet bencede size katılıyorum ilk boş vaktimde sanayiiye gidip işime gelen yerde boyatacağım tabi iyi bir ustaya :) |
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
krom kaplama çımkış hali için dedim. tamponlar aynı renk güzel duruyor fakat kapıları tavsiye etmiyorum. Çok beyazda araba buzdolabı gibi duruyor diye o şekilde tavsiyede bulundum. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
tamam abi anladım haklısınız fazla beyaz iyi durmaz bazı yerleride siyah durması lazım
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kapılarda kı cıtalar krom degıl de sıyah olursa dah ıyı durur yada onlarıda govde rengıne boyat beyazo zaman da guzel durur
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
ilginize teşekkür ederim arkadaşlar ellerinize sağlık
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
aklında olsun hemen boya vurmasınlar işi biliomuş gibi kaç kat astar atacaksınız falan de.astarsız boyarsa dökülür gider haberin olsun..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
çok saol abi bilgilendirdiğin için aynen öyle dyeceğim :) |
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
ilk önce zımpara atılacak, daha sonra üzerine plastik astar ve kuruduktan sonra boya.
böyle yapamayız derlerse sakın yaptırma. 1 ay sonra boyalar takır takır atar. ben 1 sene oldu boyatalı, tek bir hata bile yok. 150 tl de normal. aslında folyoyla kendinde yapabilirsin, ama en sağlıklısı boya tabi. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
tamam murat abi bunuda göz önünde bulunduracağım çok saol
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
İsmailAteş ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
Araçlarımız renklerine varana dek aynı.Bende boyatmayı düşünmüştüm bir ara ama hem jantımın kollarının arası siyah hem de morette farlarım olduğundan o siyah alanlar bir bütünlük sağlıyor diye boyatmadım.Bence bunları da düşün hatta Photoshop ile boyayıp deneyebilirsin nasıl durduğunu.
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
tamam ismail abi haklısında öyle tampon beyazkende güzel duruyo yaw başka bir 307 de görmüştün ama tabi bu haliylede güzel duruyo
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kesinlikle boyat arkadaşım.ama iyi bir ustaya..daha önce boyatıpda yıkama sonrası boyası sıyrılan çok arkadaş var..astar vs muhabbetine dikkat et..
kromları sökmene sevindim..hepsini 200 e boyatırsın..arabana aşık olcaksın..garantisini veriyorum ben:) |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
tamam ufuk kardeş bende aynı düşüncedeyim biliyorum ki güzel olacak hayırlısı bakalım boyattığımda burda paylaşırım saygılar
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ali kardeş çok uğraşma benim arabanın yakışıklılığını geçemezsin..Şuhutta tekim :))..Nisanda rotüş boya , cila yapıcam kendim ,, masraf etme seninkini de yaparız..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |