![]() |
|
14''Kormetal Jant + Falken Lastikler... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
haftasonu senle bi görüşelim kardeş. lastikleri görmek isterim ama Ehliyetim olmadığı için trafiğe çıkmıyorum nasıl yaparız? Avcılarda bana uzak ama orta yol bulmak lazım. çatlak kaynak kırık vs yok değilmi?
|
||
![]() |
||
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hiçbir şey yok. Dediğim gibi çizikler bulunmakta ama rahtsız etmeyecek şekilde. Jant lastik şuan Fatihde dükkanımızda. Cumartesi izinliyim sabahtan gelebilirsen fatihe orda misafir edebilirim seni.
|
||
![]() |
||
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
|
merhaba 2004 partner a uyarmı Fakat benim orjinal lastiklerim 175/70/14 geniş lastik sorun çıkarırmı
![]() |
||
![]() |
||
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
partnerada uyar. Geniş lastiğin bi sorun çıkartacağını sanmıyorum.
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
bu nasıl ağbi :)) http://www.sahibinden.com/sok_fiyat_14_inc_4x108_peugeot_jant_takimi-87WQQaXQQ21982262WQQpXQQdisplayitem |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
Lastikle birlikte 650-700ü bulur heralde ![]() ![]() Düzenleyen Melih-Fit - 24 Şubat 2010 Saat 23:03 |
||
![]() |
||
|
bunlar 14". kendi lastiğimi kullanırım bunları alacak olsam ama çok uzak bana :(
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
Doğru biraz uzak :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
İlan günceldir arkadaşlar.
Fiyat : 400 TLdir. Aşağısı yoktur. Fırsat kaçtı
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
güncel.......
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
|
güncel........
|
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
acaba sadece jantları satmayı düşünür müsün? evetse ne kadar ?
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |