Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >207
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Peugeot 207 almam için nedenler?..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Peugeot 207 almam için nedenler?..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Peugeot 207 almam için nedenler?..
    Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:13
Arkadaşlar foruma daha bugün kayıt oldum. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim affola. Lütfen yardım edin.

2009 model Peugeot 207 1.4 Trendy bakıyorum... (Otomatik veya tiptronik vites manuel olmıyacak...)

Dün galerilerde dolaşırken bana dedilerki Chevrolet ve Peugeot kapına bile sokma dediler. Volkswagen ve Opel'den dönme dediler. Şimdi iki ara bir derede kaldım. Bana Peugeot 207 almam için nedenler sıralarsanız ve aşağıdaki soruları aşağıdaki özellikteki Peugeot 207 için cevaplarsanız sevinirim...

Araba Peugeot 1.4 Trendy Tiptronik vites. Araba hız değil aile otomobili olarak kullanılacak sorularım:

1) Arabanın yakıt tutumu iyi mi? Su gibi mi? Cimri mi?
2) Ses sistemi nasıl? Bass filan kaç hoperlör var?
3) Trendy sürümündeki otomobilin iç konforu filan nasıl? Bazıları bana koltukları taş gibi filan dediler. İçinde USB, iPod girişi filan var mı?
4) Benim bildiğim Peugeot'lar canavar gibi arabalardır. Bu araba da öyle mi?
5) Trendy'de kaç tane hava yastığı filan var? Yani güvenliği nasıl?

Sorularıma ve ihtiyaçlarıma cevap verenlere şimdiden çok teşekkürler...
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:37
ben Pejo için Triptronik vites tavsiye etmiyorum. düz vitesten şaşmayın derim.
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:41
opel dedikleri arabanın parçaları oldukça pahalıdır volkswagenin kalitesi tartışılmaz peugeot için ne demişse yanlış söylemiş peugeotlar canavar gibidir bazı modellerinde kronik sorunlar var o kadar o da bir çok markada var zaten ben otomatik vites 206 kullanıyorum otomatik veya tiptronic vites tavsiye etmiyorum peugeot alcaksanız manuel alın derim
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:42
sorularımı cevaplayabilir misiniz peki?
Yukarı Dön
EminÖNAL Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T. MODERATÖR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EminÖNAL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:42
forum kuralları gereği yeni üye olan ÜYELERİMİZİ TANIYALIM kısmından kendinizi tanıtmanızı rica ederiz..
Kendinizi tanıtmanız sonrasında sorduğunuz soruların cevapları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar fikirlerini beyan edeceklerdir..

Düzenleyen EminÖNAL - 28 Şubat 2010 Saat 20:43
A3

Yukarı Dön
MirakGTI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MirakGTI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:45
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Kendinizi tanıtırsanız seviniriz.

O ne demek Peugeot kapına bile sokma ? Galericiler bilmez Peugeot'u , sevdasını. Anca atar tutarlar.

1) dizel alırsanız yakıt cimridir benzin versiyonu fazla yakmıyacağını umuyorum
2)Ses sistemi standart cd calarlı teyp 4 adet hoparlor bass yok
3)Konforu iyi idare eder
4)Peugeotun her modeli canavardır
5)direksiyon birde yan olması lazım tam bilimiyorum

207 si olan arkadaşlar sana yardımcı olacaktır zaten.
Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:46
Orjinalini yazan: EminÖNAL EminÖNAL Yazdı:

forum kuralları gereği yeni üye olan ÜYELERİMİZİ TANIYALIM kısmından kendinizi tanıtmanızı rica ederiz..
Kendinizi tanıtmanız sonrasında sorduğunuz soruların cevapları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar fikirlerini beyan edeceklerdir..

Emin e katılıyorum. ama arkadaşımızın sitemizde pek de faal olmayacağını düşündüğüm için bu konuya girmedim.

ayrıca Mky, sizin sorularınıza (yakıt, donanım..vs) sadece 207 sahibi arkadaşlar daha net cevap verir diye düşünüyorum.
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 20:46
tamam teşekkürler
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 21:49
1) Araba dizelde yakıt durumu ideal benzinlide modifiyene göre değişir. Ama koklamaz.
2) Zaten en boş versiyonuna bakıyorsun kaliteli bir ses sistemi yok. 4 hoparlör var.
3) İç konfor idare eder. Koltukları rahat versiyon istiyorsan premium yeni adıyla comfort modellerine bakıcaksın. AUX girişi mevcut.
4) Canavar olması birazda sahibine bağlıdır. Bakımını aksatmaz düzgün binersen hiçbirşey olmaz. Fakat Triptonik viteste problem çıkabiliyor kullanıma bağlı olarak.
5) Trend en boş versiyon olduğu için 4 den fazla hava yastığı yoktur. Fren mesafesi olarak kısa.

207 1.4 HDI Trend deki izlenimlerim sonucu yazdım. Kendim 207 kullanıcısı değilim.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 22:05
Gökhan çok teşekkür ederim güzel bilgiler vermişsin.
Yukarı Dön
kann87 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
P.T. Demirbaş

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kann87 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 22:05
Orjinalini yazan: themky themky Yazdı:

Arkadaşlar foruma daha bugün kayıt oldum. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim affola. Lütfen yardım edin.

2009 model Peugeot 207 1.4 Trendy bakıyorum... (Otomatik veya tiptronik vites manuel olmıyacak...)

Dün galerilerde dolaşırken bana dedilerki Chevrolet ve Peugeot kapına bile sokma dediler. Volkswagen ve Opel'den dönme dediler. Şimdi iki ara bir derede kaldım. Bana Peugeot 207 almam için nedenler sıralarsanız ve aşağıdaki soruları aşağıdaki özellikteki Peugeot 207 için cevaplarsanız sevinirim...

Araba Peugeot 1.4 Trendy Tiptronik vites. Araba hız değil aile otomobili olarak kullanılacak sorularım:

1) Arabanın yakıt tutumu iyi mi? Su gibi mi? Cimri mi?
2) Ses sistemi nasıl? Bass filan kaç hoperlör var?
3) Trendy sürümündeki otomobilin iç konforu filan nasıl? Bazıları bana koltukları taş gibi filan dediler. İçinde USB, iPod girişi filan var mı?
4) Benim bildiğim Peugeot'lar canavar gibi arabalardır. Bu araba da öyle mi?
5) Trendy'de kaç tane hava yastığı filan var? Yani güvenliği nasıl?

Sorularıma ve ihtiyaçlarıma cevap verenlere şimdiden çok teşekkürler...

soyledıgın aracı ben yaklasık 1.5 senedır kullanıyorum 2009 model 1.4 hdi trendy 207 arac aslında guzel bı arac tabı bu senın kullanım amacına gorede degısır.sorularına gelıcen
1-arabamda 17'' jant var yakıt ortalamam yuksek 7 ıla 8 lt arası degısıyo oda durumuma gore he uzun yolda 6 ya kadarda dusuyo bu halıyle orjınal halıylede 6.3 falan yakıyo sehır ıcı ama dedıgım gıbı aracı nasıl kullandıgına gore degısır bunlarda herkezınkı farklı olabılıyor
2-ses sıstemı cok profosyonel degıl ancak muzık dınlenmıcek kadarda kotu degıl gayet guzel bence buda kısıye gore degısır
3-aracın ıc konforu orjınal halınde guzel ancak benım aracımda yay var konforunu sorarsan almanla kıyaslayamazsın ama bahsettıgın alman arabalarınında peugeottan farkı yok benım dedıgım almanlar bı ust sınıf araclar bu sınıf araclarda konfor aynıdır cok bı farklılık bekleme koltuga gelınce bana gore rahat ama gene senın rahat kavramına gore degısır ama sert degıl bence usb gırısı yok ıcınde ancak ıpod gırısı var ıpod baglanabılıyo yanı
4-canavardan kastın ataklıgıysa ataklıgı ıyı degıl cunku 68 hp aractan bı atak beklemek doru olmaz :D
5-bence arac guvenlı 2 hava yastıgı var

-küfürbaz gizemli rapci-
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 22:21
güzel bir model ama sakın sakın otomatik alma. dikkat et saçını başını yolarsın opel 8 sene kullandım yakıtı felaket benzinli 1.4 vardı 420 kuruş yakıyor şehir içi parçaları servet bir vidası 50 tlww de bundan kalır yanı yok aynı sayılır

Düzenleyen GökhaN - 28 Şubat 2010 Saat 23:42
Yukarı Dön
berko Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Temmuz - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berko Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 22:50

sana güzel 2 örnek vereyim.

1. Sıfır aldığımız astranın 2.500 üncü km sinde baskı balata sıyırdı, 12.000 km sinde debriyaj hidroliği boşaldı.
2. Arkadaşımın sıfır transporteri 20.000 kmde şu an iki kere şanzıman dişlisi kırdı ilki garantiden değişti ikinci değişmedi, kendi cebinden verdi, vw ile mahkemelikler korkudan arabaya binemiyor şimdi.
Biz 2002 yılında 206 hdi aldık bu arabada 3 kişi araba kullanmayı öğrendi 8 sene oldu nerdeyse, maşallah daha tık demedi. Tanıdıkta 406 vardı 200.000 km nerdeyse sadece yağını ve suyunu değiştirerek bindi hiçbişeyi yok arabanın, tıkır tıkır çalışıyor.
Ben milleti anlamıyorum peugeot kullanmadan *ok atıp duruyolar. Sen güvenerek alabilirsin. Haaa peugeotta sorun yok mu var bikaç modeli sorunlu ama onlarıda zaten forumlarda söylüyoruz. Gözün kapalı al 207 ni... sana tavsiyem dizel al kafan rahat olsun, az yakar iyi kaçar.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 23:04
evet benim opel 5 . ayda aks rulmanı arızalandı arka salıncak çöktü yaptırdım araba 1 çok zor geçmeye başladı masrafın 1. sekromenç olduğu ve pahalı olduğu söylendi ellemedim sonra egr valfi arızalandı 500 tl 1 yılda bukadar arızaya tahammül edemeyip sattım kurtuldum alan adam 5 kere aradı beni şurası burası diye . bence 207 al ama dizel ve manual vites al
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 23:40
dizelde manuel harici secenek yok polatkaptan şu yazılarıda abartmadan yazarsan sevinirim birdaha seni abartılı tavırların yuzunden uyarmıyacagım
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 23:50
ben hiçbir olayı abartmadım aynen yazdım olanları
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2010 Saat 23:52
ayrıca dizel 207 de otomtik olmadığını bilmiyordum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 137 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3541 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49172 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 461 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 273 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 494 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 83 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4336 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1708 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 966 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 762 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1745 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28737 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3658 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26010 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2488 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 233 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 870 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 1980 2 wolkan35
konu icon 508 kör nokta çalışmıyor son mesaja git 14323 1 mbk
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
Pejo58 3
wolkan35 2
muratzengin 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English