![]() |
|
206 için Jant Tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2010 Saat 20:32 |
Arkadaşlar gri 206 aracıma tanesi 200tl ye kadar jant araştırıyorum.15 inç. takmayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucaktı;
1-Her 15 inç. jantı rahatlıkla takabilirmiyim?
2-Örneğin hitkosei diye bir marka gördüm bu marka nasıldır? 200 tl ye kadar bildiğiniz jant modelleri çıkaran firmaları yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.Saygılar..
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi sürü jant bulursun o fiyata, ava, kyowa falan var ama bence orjinal janttan şaşma. 15 inç gti veya quik jantı öneririm.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Sanırım aracınız HDI.
Berk'in dediği gibi bir çok çeşitte jant bulabilirsin. Ama ağırlığı hafifliği çok önemli. Heleki HDI da. Ben olsam 15" gti jantı takarım. Hatta kendi aracıma taktımda :) |
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle 15 takıcamda işte malum bir sürü jant var.Ayrıca gti jantı bulmaktada zor.. Pff her şey karışık :S
|
|
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bence acele etmeyin gti jantı bulursunuz 200 yerine 500 verirsiniz ama içinize siner
![]() Düzenleyen GökhaN - 06 Ocak 2010 Saat 22:18 |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Piyasada bir çok 15 jant mevcut.
1- her 15 jantı rahatlıkla takarsın et payları uygun ise
2-hitkosei ve o tür markaların güzel jantları var. marka gözükmesin der isen orta göbeğini peugeot göbeği ile değişirsin yola devam aracın Gri ise arkadaşların dediği gibi gti veya cc 10 numara durur.
Tabiki herkesin zevkine saygımız sonsuz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için. Bu site ne güzel bir site ya yardım-dayanışma hat safada :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Arkadaşlar konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama bu bijon aralıklarını inceledim 206 hdi için yazmıyor. Acaba 206 hdi için gerekli biyon aralıklarını yazarmısınız. Ayrıca ben bir jant beğendim diyelim beğendiğim jantın aracıma uyup uymayacağını nasıl anlıcam? 15 inc jant takmak istiyorum bu arada.
Düzenleyen alpayarzu - 28 Şubat 2010 Saat 15:43 |
|
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
206 ların tümünün bijon aralıkları aynıdır. 4*108 bijon aralığı ve ofseti et 25 veya 27 olması lazım, ikiside uyuyor ofsette. yerinde olsam gene orjinal jant alırım, bi araştır bence. ben geçen sene 206 gti jantını çok çok uygun bi fiyata bulmuştum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Peki Berk almak istediğim jantın hangi ölçüsüne bakıp anlayacağım aracıma uyup uymayacağını?
|
|
|
|
![]() |
|
yukarda yazdığım ölçüler, jantın iç kısmında 4*108 ve et25 ya da et 27 yazıyorsa uyar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Berk sağol ya çok yardımın dokundu bana.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Berk şöyle bir jant var aracıma bunu taktığım taktirde ne ölçülerde lastik almam gerekiyor?;
HITKOSEİ 790 MODEL JANT 4X108 15X6,5 İNC S1 OF SET25 73,1
|
|
|
|
![]() |
|
15 jant ta zaten pek sorun değil bu cuk oturur. benim jantlar gti jantı ofseti et28 olması lazım 206 da dediğim gibi et 25 ve et 28 (daha önce 27 demiştim de varsa olur) sorunsuz olur. zaten 15 jant olduğu için sürtme problemi olmaz. gönül rahatlığı ile alıp takabilirsin. bu dediğin jantı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Hımm tamam sağol.
|
|
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
bende jant takacağım 15". dediğin jantın resimşeri veya satıldığı sitenin linki varmıdır?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |