|
çamurluk davlumbazı.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mbgenc
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2010 Saat 23:15 |
slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar bana 407 sedana ait 4 adet çamurluk davlumbazı lazım ,bendekilerin birisi hafif kırılmış diğerleride ziftten çok kötü görünüyor .fiyatları kaç civar hepsi?teşekkürler.çıkma temizde olabilir.saygılar.
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sponsorumuz Efe'ye sorabilirsiniz veya o görünce elinde varsa cevap verecektir..
|
|
A3
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi çıkma alana kadar 50 tl git yan sanayi al derim ... davlunbaz sonuçta fark etmez güzel durur...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
mbgenc
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2008 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yan sanayi bulabilirsem tabikide ilk önceliğim o olur ama bulabilirmiyim acaba?ve fiyatları ne durumdadır 4 çamurluk için? |
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi sanayiye gerek yok paketinden plastik tutucular çıkıyo pazarlıkla 40X4=160 a falan alırsın
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
mbgenc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş ankarada alabileceğim bir adres varmı sen ankaradaysan bilirsin ben konyadayım ve burada yan sanayisini bulmak çok zor.
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abicim ankarada mekan bol ivedik te yılmaz oto var yedek parçacı şimdye kadar ne aradımsa buldum olmadı getirdiler. yıldızda çıkmacılarda alası var yan girişten gir karşında kocaman bir peugeotcu var kayserili arkadaşlar fena değil tutturabildiğine veriyorlar içeride 3-4 tane daha var sen bilirsin bir bak ama konya da da var eski sanayide diye biliyorum bir kerre geçerken almıştım silecek falandı sanki net hatırlamıyorum ama ...
|
|
|
mbgenc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sizden rica etsem telefon numarasını bulmanız mümkünmü bu yerlerden bazılarının.
|
|
kocvizyon
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben vereyim kardeş 02124860965 05363535469 ara sor ellerinde her türlü parça bulunuyor
|
|
peugeot 307
|
|
yzt06
2. Vites Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serviste tekinin fiyatı 55 tl civarı..parçacılardan %20 civarı daha ucuza alabilirsiniz.
|
|
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR...
|
|
mbgenc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize.
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
alınca fiyatı yaz da reelde şu an kaç para öğrenelim hayırlı olsun şimdiden ..
|
|
|
mbgenc
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaşlar fiyatı ne kadar ki?
|
|
coyote26
2. Vites 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tahmini olarak yan sanayısı 35-40 cıvarı olması gerek....
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
407 davlunbazın yan sanayisi benım bıldıgım kadarıyla piyasada yok elimde sıfır orjinal olarak mevcut. ön de iki parça olarak çıkıyorum bir teker davlunbazı 95 tl - sağ sol önler 190 tl tutuyor arkaların da adeti 95 tl toplamında hepsi 380 tl tutuyor |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |