|
307 için jant |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
sedat23
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2008 Saat 10:33 |
307 aracım için 17 '' jant veya 16'' orj. 5 kollu jant arıyorum uygun fiyatlı bilginize arkadaşlar.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 eskı kasalarda orjınal 5 kollu jant var 5 cm yay ıle cok super bı gorunum alır bulabılırsen
|
|
sedat23
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet bahsettiğim jant o işte çok hoş ama 5 cm basarsam sürtmezmi araba sürekli full dolu oluyor genelde
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo yok ya sewn almıon gel veriyim sana diom
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hemşo sen jant mant almayacan bu gidişle gibime gelmiyo :) dediğim fiyata verdinde almadıkmı :))
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şaka maka ver dedğim fiyatı al hayrını gör
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
600 verim hayrını görim hemşo üstüne benim jant lastiğide al işine yaramaz ama senin musti satar onu :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
son 700 hemşo hayrını gör jant alana kadarda onları takarız
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hemşo sen alana kadar beklerim acelem yok :)) geçen 206 rc jant gördüm internette çizik dahi yok 17'' 700 ytl istiyodu dur bi pazarlık yapim dedim adam 15 dakikada sattı ne pişman oldum biliyonmu sonra
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo öle düştümü pazarlığa asla yatma buda küpe olsun bak benlede pazarlığa yatma at 700 hayrını gör memnun kalcaksın valla
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
600 verim işte anlaşalım gakko
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
anlasılan ıkınzde nıyetlısın arasını bulun ıknızınde ısı gorulsun
resılerı eklesen zulfu bakaarsın bende talıp olabılırım |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo bak rc gibi olacak sonu :) hala pazarlık yapıon 700 son fiyatımdır bu arada deran sen okuma sana 700 e vermem sana hala 800 :)
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya deran abi olmadı bak şimdi piyasayı yükseltiyosun olmuyo :)
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.sahibinden.com/fiayt_dustu_17_inc_jant_lastik_WQQaXQQ9145071WQQpXQQdisplayitem&keyword=peugeot
700 ytl nakit olsa şu jantları alırım 307 süper oluyo ama arkadaş karta veremiyo bence zülfü al bu jantları sen
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende kart geçerli bu arada kart çekeriz http://www.sahibinden.com/5_kollu_307_jantiWQQaXQQ6513095WQQpXQQdisplayitem :)
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sende geçerli olduğunu biliyorum o yüzden diyorum hemşo bu arada nereye girsem internette senin araç çıkıyo karşıma bi jant satacan tüm sitelere vermişsin aracı :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben deilim o bizim arkadaşlar yiğenler falan vermiş çünkü araç yapılandaı bi jant birde bodysi kaldı
|
|
sedat23
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla hemşo 600' e anlaşalım bu fiyatın üstüne çıkarsam orjinal değil 17'' almayı düşünüyorum çünkü
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hemşo son 700 dür
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |