|
Hız ibresi calısmıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2009 Saat 19:39 |
merhaba arkadaslar ben semih.406 kullanıcısıyım.. hiç tanımadıgım bir araba aldım (peugeot), tamam cok memnunum cok konforlu ama bazı sorunları var..
1. hareket halinde iken hız brem aniden sıfıra duşuyor. bu esneda yol bilgisayarı verileride veremiyor, kilometre saatide ilerlemiyor. ama bu sorun viraja girince veya bozuk bir yolda titreyince oluyor sonra duzeliyo sallanınca tekrar ???? servise sordum kapıyı bile acmadı 3 metre uzaktan bsi degişcek dedi.
2. gazı bırakıp birden basınca motordan güm diye ses geliyor. motor kulakları kopmuş gibi ama baktırdım lifte alıp levye ile baktılar bişey yok kulaklar iyi dediler. ama bu yolda cukura girince yada hafif bozuk yolda giderken sanki motor sallanıyoda saga sola vuruyo gibi kutur kutur ses geliyor.. tekrar gittim en son; 'abi sen buna milyar harcasan duzelmez peugeot lar hep boyle 3 tane motor kulagı var ondan yapıyo dediler.. ama ses sagdan geliyo ondan eminim.
3. birde arac benzindeyken bi yıgılma var hani lpg bitince yıgılırya araba, oyle burnunu basıyo sonra birden fırlıyo . ama lpgde tıkır tıkır gidiyor.
bu konular ile ilgili yardım edebilirseniz minnettar kalırım şimdiden teşekkur ederim.. (biraz uzun oldu ama ) Düzenleyen semih_kurtcuoglu - 06 Haziran 2009 Saat 11:58 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hız ibresi sorununu ve ses problemini cozum ama yıgılma problemmi devam ediyor. buji benzin filtresi yag yag filtresi vs yapılabilecek butun bakımlar yapıldı benzine enjektor temizleyici bile koydum ma hala yıgılma devam ediyor.. bide sabah ilk calıstırmada sogukken asırı benzin kokusu geliyor onu cozemedik..varmı yardımcı oplabilecek bir arkadas??
|
|
haydartem
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haydartem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşım benim aracımdada aynı hız kilometresi sorunu var nasıl çözdün banada söylersen memnun olurum teşekkürler
|
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hız problemi şanzumanın üzerindeki km sayacının dişlilerinden kaynaklanıyo olabılır
|
|
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
siz "üyelerimizi tanıyalım" bölümünde yeni konu açarak ayrıntılı biçimde kendinizi tanıtırsanız, Semih sana söyler. o söylemezse diğer üyelerimiz mutlaka yardımcı olur. 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |