|
Peugeot 206 Arka Kapı Kaplamasının Sökülmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 Saat 21:54 |
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
haşim usta ben az önce denedim,hepsini uyguladım..
yanlız içerden klips mi var ne var döşemeyi sökemedim..asılcazda mı çıkcak?korkumdan asılmadım bende sökme pensesi yok bu arada.. yani kapı kolundaki çerceveyi,diğer kapıyı kapatmaya yarayan zırıltıyıda söktüm.ama döşemeyi cıkaramadım..arka cam otomatik oldugu için zaten cam mandalı yok bende.. bilenler acil yardım edebilirse sevinirim..öyle bekliyor arabam yardım elini..teşekkürler |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
öyle ha deyince çıkmaz.. alttan başlayarak kaporta ve döşeme arasına 4 parmağını sok, zorlayarak çıkart. tane tane çember çizerek çıkart.. üst tarafta klips olmaz, yan taraflar ve altı çıtlattıktan sonra yukarı kaldırıp döşemeyi yerinden al. Pensen yoksa bir kaç tırnağın kırılması yüksek ihtimal.. Sanayide satılıyor 0,5 kuruş falan tanesi.. |
|
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yukarı çekerek çıkarıyoruz anladım..
sanırım tutan şeyler klipsler..üstte yok dediğin gibi.alt zorluyor.. valla korkudan asılmadım.artık yavaş yavaş çekerek çıkarcaz.. dediğin gibi kırcaz artık birkaç klips..yardımın için sağol.yapamadıgım bişey olursa gene rahatsız ederim seni :) |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
Özgür
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
TEŞEKKÜRLER YARDIMLARIN İÇİN..KLİPS KIRMADAN YAPTIM İSTEDİĞİMİ
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
furkan4607
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı furkan4607
|
konu biraz eski ama yinede yazacağım. ben hepsini söktüm ancak sadece bu cam kollarını çakrtamadım orda içnde çentiğe takılmış 3 tane parça var. bi türlü sökemedim bi yardımcı olurmusunuz.
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onun sekmanları var biraz kuvvet uygulamalısın çıkarabilmek için
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |