![]() |
|
cam çizikleri ile ilgili |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2010 Saat 23:54 |
merhabalar aracımın camının dış tarafında çizikler mevcut kimisi cok derin degil bunları bir şekilde kaybetme imkanımız yokmudur bilgisi olan varsa paylasabilirse sevinirim....
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en kestirme yol : Kaskon varsa değiştir gitsin hasarsızlığın bozulmuyor :)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2009 Konum: İzmir - Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aynı problemi yaşayan arkadaşlar durumu polisaj ile çözdüler, çeşitli polisaj ürünleri ile makineyle uygulama yapılırsa gayet güzel sonuçlar ortaya çıkıyor
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi güzelde araçta cam filmleri var 150 lira para verdim şimdi boşuna 150 lira zararamı gireyim :) cam filmini karsılamazlar heralde :D zaten vericem aracı gene jeep alıcam öle gözüküo :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
hmm..Ben sadece ön cam olarak düşünmüştüm o yüzden öyle bir yol gösterdim.ama yan camlarda ise ve camlar filmli ise tabi film parası zararına olabilir.Bencede en iyisi elletmemen.. |
|
A3
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |