![]() |
|
lütfen inceleyin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 22:41 |
|
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Amaaaan okumaya bile degmez boswer
guzel waktinizi bununla harcamayin...
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
karalama kampanyasının daniskası bu. Bir arabanın sadece eksi yönlerini göstermek iyi yönlerine hakaret Peugeot nun hiçbir modelide bu kadar boş konuşulacak araba değildir.
|
||
![]() |
||
|
türkiyedeki bütün arabalrı kullanmışımdır hemen hemen opel reno tofaş kıa hundai ww. ısuzu ford vasaire hepsi sıkıntı çıkardı ama 307 çok iyi çok korkarak aldım ama iyiki almışım kedi yetişemdiği ete böyle edermiş
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
;) aynen öyle |
||
![]() |
||
|
bence bizde bu forma girip gerçekleri yazmalıyız bu yalanlar yüzünden araçlarımızın değeri düşüyor ben şahsen çok korkarak aldım az kalsın megan 2 alıcaktım
|
||
![]() |
||
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
gti gti sanayiden cıkamazsın dediler.1 senedir masraf bile yapmadım yagına suyuna bak devam..
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
peugeot kim ne derse desin tırıvırı bir araba degildir agzı olan konuşuyo işte
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
|
Bir ara aynı konu ve resimleri donanımhaberde görmüştüm üzerinde bile durmadım. Kaputunuzu açın ve bakın arkadaşlar benim motor kesinlikle resimdeki gibi değil resmen karalama kampanyası bu
|
||
535 3032966
2005 307 xt |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar okumaya hatta yorum yapmaya gerek yok ..... reklamı yapan siteden ve o siteye üye olanların koşuştuklarından ne hayır gelir (ikl başta yazdım ama sonra ayıp olmasın diye yazıyı değiştirdim) boşlukta ne yazdığını çözemeyen varsa tukarıdaki linki tıklayıp sayfanın en altına baksın
|
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Kendi klasmanında ve fiyat aralığında herhangi bir araba ile peugeot'u karşılaştırmak için bayileri gidip dolaşın , karşılaştırmak istediğiniz arabanının sadece motor kaputunu kaldırıp içine bakın bakalım hangisinin işçiliğini beğeneceksiniz.
Aracımı sıfır aldım hemen hemen bütün araçlara baktım ve beni en çok etkileyen peugeot'un motor kaputunun altındaki nizami işçilik oldu. |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
|
ben ilk 307 yi almadan önce googleye 307 nasıldır diye yazmıştım bu form çıktı karşıma çok şaşırmıştım neredeyse fikrim değişecekti sanayide sorup soruşturdum herkez dizel 110 hp 307 al dedi aldım iyikide almışım bizde bu forma gerçekleri yazmalıyız bence
|
||
![]() |
||
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
beyler niye öyle diyosunuz peugeot un masrafı bitmiyor. yayı var, jantı var, angel i var, ledli stobu var, egzosu var, var da var. ne yapsan yakışıyor öyle olunca sürekli bişeyler yapmak istiyosun sürekli para gidiyor. başka hangi marka böyle ;) bu arada şaka bi yana milletin ağzının suyu aktığı vw nin 3 modeli sorunluysa pug un 1 modeli sorunlu... |
||
![]() |
||
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
|
Fren diskleri ve kaliperleri, çoğunlukla şehir içinde kullanılan modellerde hızlı aşınma eğilimi gösteriyor.
Bu araba kullanma alışkanlığı ile kullanıcıdan kullanıcıya değişen bir sonuç. Bayır aşağı inerken boşa atıp fren le inersen , veya motor freni kullanabilecekken zırt pırt frene asılırsan, hatta gazlayıp gazlayıp frenlerine sürekli aşırı yük bindiriyorsan kusura bakma biraz ahmak kullanıcısın Aks yatakları, lastiğin kaldırıma çarpmasına karşı çok hassas Park etme sorunu olan veya çukurlara dikkat etmeyen sürücülerin aracı ne olursa olsun ön takımları sürekli takır tukur öter Turbo arızaları, okurların pek de yabancı olmadığı bir problem türü Kaç tane tdi , tsi vs sürücüsü aracını stop etmeden önce minimum 15-20 sn rolantide bekliyor yada beklememek için turbo timer gibi basit yardımcı aparatlar kullanıyor ? bilirsen , bilinçli kullanırsan bağ , bakmazsan hor kullanırsan dağ olur .... atasözünü değiştireyim dedim :) |
||
![]() |
||
|
aynen katılıyorum dediklerinize |
||
![]() |
||
Can Düzyatan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Düzyatan
|
Beğenmiyorsa TATA NANO alsın ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Can Düzyatan
1972 B rh + İzmir |
||
![]() |
||
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
|
![]() ![]() |
||
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |