![]() |
|
14''Kormetal Jant + Falken Lastikler... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar olsun kardeşim
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
teşekkürler fakat lastiksiz satmayı düşünmüyorum. Jantlar ağız çizik yoktur efendşn çok ufak çizikler mevcuttur. Başkasına demedim sadece burada size diyorum jant lastik 350 tl olur size. Başkasına olmaz....
Düzenleyen Melih-Fit - 19 Şubat 2010 Saat 21:27 |
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GAyet güzel fiyat h_307 nin teklifide güzel bence. hayırlı satışlar diliyorum...
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
hayılı satışlar 50 iyi rakam bu arada :)
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
jantlarda çizik yoksa, boyası temizse, nakit ve helalinden (sadece jant için, lastik hariç) 250 TL öneriyorum. sizden iyi olmasın bi abimize alıyorum.
ekonomiye can verelim. ne dersin Melih ? Düzenleyen h_307 - 18 Şubat 2010 Saat 17:01 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
güncel.........
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
güncel.......
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
yok malesef. Aracı aldığımda jant lastik üstündeydi zaten tanıdıktan aldım aracı lastikler maksimum 10.000 yapmıştır.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
lastiklerin faturası var mı acaba
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
teşekkürler arkadaşlar günceli :)
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Aynı jantlar bende var güzel duruyor tavsiye ederim... CMS 40 gibi oldu bunlar
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
arkadaş yanıtlamış ama bende diyim uyar :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
takas düşümüyorum teşekkür ederim :) |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
uyar |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Sönmez ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Jantlar 106 ya uyar mi ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
slm arkadaşım bende momo jantlar var 15 jant senin aklında takas varmı
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
hayirli satislar
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
jant lastik satılması tercihimdir ama sadece jant isterseniz 300 tlye veririm sadece jantları
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
sadece jantı alabilir miyiz ?
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |